Dendrobium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Korisnik | |||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Još jedan interasantan video na kojem je zorno prikazano kad i kako odvojit keikiće naših denova i kako ih saditi
Obratite pažnju na dno teglice prije stavljanja supstrata
![]() Dobar savjet zlata vrijedi
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
||
bebolina hvala na objašnjenju..čula sam za to razmnožavanje denova ali nikad nisam pokušala..baš budem probala da vidim rezultate..
evo sam da pokažem moje đunglaste denovu..svakak bi mi bilo lakše da su usprevni jer bi imala više mjesta.. ![]() ![]() e ovaj bi mogel poslužiti kao testni primjerak..dobila ga prije 1,5 g tak golog..lijepo izbacal nove izdanke pa sam ga podijelila na 2 dijela i jedan dio poklonila.. sad koju grančicu bi ti podrezala?? ili da svaku podrežem?? ![]() i da,ovi videići su super ;) |
|||
![]() |
|||
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
||
krasan je!! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Vendi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 36 |
||
bebolina što je to bijelo u ćemu se nalaze?
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
pa ti deje razmnožavaš na sve strane :D vjeruj mi da sam mogla usmjeriti ih drugačije,usmjerila bi ih..dok narastu do veličine kad bi ih mogla usmjeravati već je kasno..ma meni ne smeta kak izgledaju bitno da su zdravi..
javim ako bud euspjeha s razmnožavanjem ![]() |
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
bebolina...hvala na tvojim savjetima koje nesebično dijeliš s nama i na ovim linkovima
![]() |
|||
![]() |
|||
Vendi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 36 |
||
Možeš li mi molim te objasnit što i kako radiš s phalovima i kako si uspijela doć do perlita? Inače sam u Zagrebu pa ako ima negdje di ga prodaju na manje od 10 litara bila bih jako zahvalna za informaciju ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Dok sam još rezala ocvale cvjetne stapke, razrezala sam ih na nekoliko komada i zabola u vlažan perlit. Sad stapke više ne režem, sad ih žicam kod cvijećarke kod koje se godinama snabdjevam i zabadam
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
i jel si uspijela tak iz grančica uzgojiti koji keiki??
|
|||
![]() |
|||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
||
Što sam sretna,u par dana se rascvijetao
![]() |
|||
![]() |
|||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
krasan je!!! obavezno slikica kad se cijeli rascvate
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ma volim ti se ja s tim stvarima zabavljati
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |