Gymnocalycium |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ania
Novo sjeme Pridružen: 08 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na čestitkama, a ti Pinus samo špijuniraj, to ti je opasno! Ja što više špijuniram sve više sukulenata imam želju nabaviti!
Inače, većina kaktusa može na cjelodnevno sunce! Chamaecerus silvestrii (ali ne hibrid, ti vole puno sunca) treba biti u svjetloj sjeni. Vjerojatno postoji još koji, ali ti su rijetki. |
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nabavio sam kod Z. Rovška sanjski Acanthocalycium violaceum. Čitam savjet u cactuspedii - puno sunce. Nakon mjesec dana navikavanja pustim ga na suncu. Dva mjeseca kasnije sunce ga je dobilo sa jedne strane.
Niti cactuspedia nije ono što bi trebala biti. |
|
ania
Novo sjeme Pridružen: 08 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna se desiti tokom privikavanja. Najbolje je kada zimuju na suncu pa normalno prime proljetno pa ljetno sunce. Usred ljeta bi mnogi trebali malo zasjenjenje. Imam ja jedan Acantocal. (spiniflorum) i na suncu je od prije podne do navečer, super mu je.
Za većinu gimnića kažu ne puno sunce, ali ipak mnogi ih tako drže i sve je ok. Ionako, svatko uči po svojim biljkama i najbolje zna sa svojim biljkama. |
|
kikach
Mladi grm Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i moji su gimnici na cjelodnevnom suncu, cijelo ljeto..paše im, i astrophytum ornatum i myriostigma isto, echinopsis subdentatum, mamilarie..kad bolje razmislim, svi su mi na bas jakom suncu, jedino ih malo cesce zalijem..samo dio sukulenata i euphorbie drzim u svjetloj sjeni.. |
|
Ivany
Pustio korijenje Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Pinus! Pa i nisam ga skrivala,ima ta slikica u kaktusima u cvatu. Moji svi kaktusi su na najjačem suncu jer drugog prostora nemam,jedino oni tek nabavljeni su cijelo ljeto na polici di imaju sunca samo ujutro jer mi ih se isto dosta opeklo. |
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tamo mi je pobjegao. Prošle godine smo ispisali 70 stranica te teme, više ne stigneš sve pratiti.
|
|
marsha
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
majcka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinuse, meni svakako izglada pravilno ime. A primjerak ti je magičan.
|
|
Eksotika je kul
|
|
zmaj
Pustio korijenje Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zmaj
Pustio korijenje Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U gornjem postu mi se potkrala jedna slika Rebutie i Lobivie.
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Pinus, savršeni su ti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |