moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 35> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako se ovo zove ? Baš je lijepo....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i mene u šetnji tim tvojim rajem! Svega lijepoga si pokazala, vrt božanstven ali detalji za vjenčanje i ideje su za čistu 10 - ku!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
U ove tmurne dane, već par dana skičem tvojim vrtem i uživam kao usred ljeta !!!
Prekrasan, ali zbilja prekrasan ti je bio vrt ljetos !! Cvjeća kao u pravoj bajci !!! I naravno leptira !! ![]() I želim ti da leptiri budu uvijek oko tebe !! Mladencima, dug, sretan brak i blagoslovljen dječicom ! Lijepi pozdrav, D. |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Mimar, ovaj vrt je čaroban!!! Svaka slika je toliko lijepa da vrijedi poslušati njezinu priču... A svuda čarolija, boja i mirisa...
Svakako spada među najljepše vrtove na forumu! Vrt je jako zanimljiv i prava inspiracija! Hvala što ste podijelili taj dio sebe sa nama! ![]() Vrt je bio predivan i kada su ruže dominirale, ali sada nekako sve ostale biljke više dolaze do izražaja, kao i šarm koji vlada među njima... Ovaj put izdvajam ovaj prekrasni ulaz u vrt... ![]() Veselim se svakoj novoj sličici... |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Podugo se zadržah kod tebe i imam samo jednu riječ
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasna šetnja draga,tvojim kutkom,opustio me je od ove
![]() Sve lijepo je iza tebe,a sada u novo stvaranje.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno! Stvarno sam uživala u šetnji tvojim vrtom. Ako se ne varam to je onaj dio gdje si imala ruže. Kako si uspjela tako brzo urediti taj dio da izgleda tako bujno i popunjeno? Meni to nikada ne uspijeva ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasno cvijeće, boje, slike uživala sam u svakom trenutku provedenom u tvom vrtu
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
predivno mjesto za život,toliko si to lijepo uredila da neznam šta je lijepše
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Napolju je opet zabeleo sneg ali imam osecaj da ce prolece stici brze no sto ga ocekujem.Idealno doba da ovih dana napravim planove za novu cvetnu sezonu. Listam album od proslog leta, bilo je susno i zalivalo se svakodnevno po nekoliko sati. Ipak je sve to ostavilo traga na mnogim biljkama, narocito je trpeo travnjak.
Trudila sam se da uradim sve sto je u mojoj moci da vrt bude koliko/tolikolep i evo koliko sam uspela u tome ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U toku citavog leta samo je jednom pala dobra kisa i donela spas zednim biljkama ![]() Tokom osmog meseca basta je posluzila kao utociste MKP koja se dala u pripremu rucno pravljenih pozivnica za vencanje, ![]() ![]() na svaku je zalepljena cipkica i rucno utisnut pecat sa inicijalima mladenaca ![]() ![]() basta je bila i deo scenografije , uobicajene cvetice za kicenje svatova su zamenili stilizovane narukvice za dame i bedzevi za gospodu, naravno sa utisnutim pravim ruzmarinom ![]() cuvarkuce su uzete kao biljka koja nosi dekoraciju, a uz to ima i posebnu simboliku, pa smo posadile i 200 cuvarkuca u tertakot saksije za poklon svim svatovima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Leptiri su i dalje bili uz nas ![]() ![]() cak i kada smo usli u jesen, no... o tome za neki dan... |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Nadam se da ćemo i ove godine uživati u ljepoti tvoga vrta
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ah.....
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
zanjemila sam od ljepote.
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga, nadam se d su pripremama za svadbu pa eto mislim na tebe... Brzo će 2.09.
![]() Krasan ti je vrt a ovu slikicu ponavljam, predivna mi je! ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
mimar,dugo te nije bilo a sve ti je prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |