Yucca elephantipes |
Odgovori | Stranica <1 678 |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ma ne zalijevam jako..više ne, nego da...i vidi se da je zemlja suha, al se nekaj ljuti na mene!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
irenaidani
Mladi grm Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anson
Nedavno posijan Pridružen: 10 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 35 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bili cvitak
Pustio korijenje Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijet treba sunce da bi bio cvijet, čovjek treba ljubav da bi bio čovjek
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bili cvitak
Pustio korijenje Pridružen: 03 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 329 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe juke, dmirce
|
|
cvijet treba sunce da bi bio cvijet, čovjek treba ljubav da bi bio čovjek
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala bili cvitak to su mlade a ima ih i starijih koje čekaju na sređivanje.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Sobna juka na slici stara je 15 godina!! Bila je kupljena u tegli sa 3 različite veličine biljčica, i ona je bila najmanja, visoka tek jedan pedalj!! Do sada je narasla skoro metar, a ove manje su napelcane od mladica!!! Jedina je preživjela monsunsko zalijevanje, ali zato sada uživa!!! Samo da napomenem, tegla u kojoj je posađena visoka je 50 cm!! Vrlo važno za nju: kod svakog trećeg zalijevanja ona dobije svoju dozu (dakle dva puta je preskočim kod zalijevanja), i to štedljivo!! Za nju važi manje je više !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje juke, ne rastu u visinu ali su bujne. Uvijek su na istom mjestu a svjetla ima dovoljno, čini mi se.
Ova ima šarene listove |
|
Rijeka
|
|
kate513
Novo sjeme Pridružen: 24 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam problema sa svojom biljčicom, od kad sam je presadila u veću posudu počelo joj se sušiti donje lišće, a ovo gore je pobijelilo i malo požutilo, pošto je ne mogu nigdje držati zbog mace koja je obožava grickati stavila sam joj ovu lampicu da ima više svjetla.. kako da joj pomognem?? [IMG] http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/sobno_cvijece/yucca/66967.aspx - [/IMG]
|
|
Martuša
Novo sjeme Pridružen: 14 Studeni 2014 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav!
Imam juku s kojom se dulje vrijeme mučim. Eve, sad sam pročitala da sam je očito previše zalijevala. Sad ću je presaditi i ostaviti na balkonu. Na što trebam obratiti pažnju kod korijena? Da li bi se trebao porezati ako je gnjil? Moon, imam pitanje za tebe. Tvoja juka mi je prekrasna. Meni se ta biljka svidjela zbog tih oštrih listova, a sada su mi savijeni, nije to to. Ovo ljeto sam je probala izvaditi vani, ali ne odgovara joj jer su vrlo brzo listovi posmeđili. Da li je tvoja juka uvijek vani? U kakvim udjetima? |
|
Odgovori | Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |