Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 85> |
Korisnik | |
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Anabistrice iako izgleda vrlo romantično, moram priznati da ti nimalo ne zavidim!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Baš sam pomislila kako je kod tebe ! Ovo si tako lijepo rekla: snijeg je pojeo zvukove i boje !! Prava istina !!
A kak vele naše morske cvjetne prijateljice: lijepo je al nek ostane kod vas ! I meni je lijepo, ali kaj je previše - previše je !! Jedva čekam boje, makar i samo malo zeleni, i jako. jako nestrpljivo čekam da čujem prvi pjev ptičica u mojoj šumi i dvorištu !! Snježni pozdravček šaljem i tebi i tvojoj seki !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bucka draga, rijetko ti ja legnem u tu ležaljku, to je uglavnom za goste. Nije da nemam vremena (tko hoće, uvijek ga nađe) ali kad legnem crveki mi prorade, zasvrbe prsti i odem kopkati, čupkati ... Osim toga, strah me je. Jedan sam si dan priuštila ljenčariti i odmah sam dobila temperaturu
![]() I da, hvala ti na superlativima, raznježila si me. Mogla bi doći posjetiti moj vrt, samo moraš paziti da se ne razočaraš. Slike su koji puta varljive jer slika se samo najljepše ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Iako sam tvoj vrt u proteklo vrijeme pregledavala više puta, sad sam morala krenuti sve od početka. I iako sam danas već ostavila trag želim samo još dodati da ima vas nekoliko cif-ovki koje bi čovjek poželio imati stalno blizu sebe. Kada prođem kroz neke vrtove oni me oplemene i osjećam se lijepo. Tako je kada prođem i kroz tvoj vrt. Tvojom kamerom je pokazana ne samo ljubav prema biljkama, nego i toplina duše koja stoji iza nje. To nije samo cvijeće, nego i ljubav prema prirodi, domu i ljudima. Sva ta tradicija i starine koje voliš i koje te okružuje govori sve o čovjeku. Zato mi je želja da nas što više obasipaš tvojim prekrasnim fotografijama, da nam pišeš nešto o svojim džemovima, uljima i još koje čemo što sama pripravljaš. Naravno ako nije tajna zanima me i po kojoj recepturi nastaju? U koje se svhe koriste ulja? Čovjek od tebe uistinu može mnogo toga naučiti. I za kraj, šetnja tvojom cvjetnom gredicom je neprocjenjivo. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Anabistrice, pa ti živiš u raju. Kada se izvališ na onu ležaljku stvarno imaš u čemu uživati. Tu svu ljepotu, još si dodatno potkrijepila prekrasnim fotografijama. Ne znam koji bi još superlativ upotrijebila da opišem tvoj vrt. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Puno hvala svima na lijepim željama za 2013. i prijateljstvima započetim u 2012. za koja vjerujem da će još dugo trajati.
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
I na tvom bregu draga anabistrica neka u 2013 godini caruje zdravlje i radost a zaplotne, ispredplotne i sve druge biljke neka bujaju na tvoj i naš užitak!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Draga Ano i vi ostali,Happy new year!
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Puno sreće, zdravlja, ljubavi i uspjeha u Novoj!
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |