Kohleria |
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sara jesi li i nju možda malčice previše zalijevala ? Kako ti je Belina rekla, zapelcaj novu, i inače je nju potrebno s vremenom obnavljati da bi bila lijepša jer isto cvate na vrhovima. Dobiješ drugu ako ti ne uspije
|
|
belica,zagreb
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u neznanju, mislim da sam je prečesto zalijevala...kada sam skužila da joj ne paše bilo je već kasno...budem joj odrezala vrh i uzemljila ga pa ćemo vidjeti...hvala ti na brizi
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
esperanza0905
Nedavno posijan Pridružen: 24 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da li je moguće da kohleria preživi grijani stan zimi? tako mi je liepa rado bi ju imala u stanu, al kod nas je zimi i do 25°...
|
|
carpe diem
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..i moja kohleria će prezimljavati u stanu s centralnim grijanjem pa ćemo odgovor znati na proljeće...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kohleria za sada dobro podnosi centralno grijanje i čak mi se čini da se malo oporavila...orezat ću je na proljeće
|
|
zagreb |
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kohleria obozava toplu sobu. Ako joj mozete dati i dosta svjetla, moze cvjetati i tijekom zime bez problema.
Medjutim, povremeno je treba dobro sasjeci, jer se vremenom totalno izvitoperi.
Moje imaju i jednu cudnu osobinu, a to je da kod mladih donji dio stabljike uvijek bude uzi i slabackiji od gornjeg, pa dno stabljike ne moze nositi vrh stabljike, i moram im stavljati potporu. Medjutim, kad je u tom trenu srezem na pola, taj donji dio ojaca, i dobijem dobru formu i jaku biljku.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prvi put vidim... Predivna biljka!!! Jako zanimljiva... Hvala na krasnim slikama i savjetima! Ako ju sretnem, kupujem sigurno, pošto kažete da voli grijane prostore...
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kohleria je cudo. Moze se razmnoziti i komadic prepun pupoljaka, pa istovremeno i cvate i zakorjenjuje se, sto nisam srela niti kod jedne druge biljke, osim episcie, koja se isto tako ponasa.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da jako se lako razmnožava i po meni uopće nije zahtjevna niti malo.
Sarice kako se tvoja drži ? |
|
belica,zagreb
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zagreb |
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepa biljka,nadam se da će vam prezimiti
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo Sara da vidiš moju novu koju sam zakorijenila jesenas i zanemarujem je na prozoru blagavaone, dakle tamo se stalno jadna grije jer je iznad radijatora, a starica je u garaži
Ma Stefice ona prezimljava bez pol frke, na proljeće ti šaljem pelcer ako ti se sviđa draga, samo me podsjeti da nebih zaboravila jer mi ponekad vjetar puše kroz glavu |
|
belica,zagreb
|
|
martab
Upravo klijam Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Belice,da li imas jos neki pelcer viska?rado bih ga ja prihvatila....ja sam svoju kolheriu bukvalno "ubila",nisam znala da ne podnosi zrasavanje,pa sam je redovno rosila zbog suhog zraka .propala mi je .hvala.
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može samo me bocni na proljeće molim te...
|
|
belica,zagreb
|
|
martab
Upravo klijam Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belice
javljam se u martu. |
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo zahvalna biljčica...imam par ovakvih!
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može Belice podsjetim te na proljeće
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...koka, hvala za fotku, tak je nekak slična i moja...
|
|
zagreb |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...konačno sam namolila fotografe da mi ju dojdu poslikati...otišla je puno u zrak, a ja nemam snage, pouzdanja ni sugurnosti da je se usudim orezati prije proljeća...vidite kak ima obješene listove, baš mi se i ne sviđa to:
|
|
zagreb |
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o da tvoja se jaako istanjila i izdužila, nema svijetla dovoljno, ali nemoj ju sad rezati, nema potrebe, ostavi je tako do proljeća i onda ju oreži, brzo će ti se oporaviti i pretvoriti u ljepoticu.
|
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |