Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 381>
Korisnik
Poruka
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 21:49
Monstera gdje si ti,pa zar su i tebe zarazili?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 21:50
Da, ja gledam sirotu zatočenu Silu....
I sve mi se više čini da joj se sad već pomalo i sviđa da bude zatočena...
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 21:53
Uffff, tko o čemu, ajmo mi o luku, ajvaru, mrkvi, salati....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:14
I dobro gdje ste sad svi?
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:24
evo mene ako jos ko ima ili su djeca potjerali mame na spavanac da oni mogu biti na netu
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:26
Evo ja sam još tu i ne dam se u krpe...ali još samo malo...
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:28
mene proslo da moram rano u krpe,izgleda da cu opet docekati "novu g."veceras :-D
Fiki sta ti "sutis"hajde na brbljaonicu sa nama.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:30
Pusti gaaa..on opet kemija neke torte, kolače....tko zna što....
Ja ti draga ne budem čekala Novu godinu ,ne,ne, meni je prošla Nova godina!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:31
a mi nikad docekati recept od torte ccc.Fikiii daj recept i pusti malo zeni kuhinju
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:33
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:35
Gdje je Viz'.a Fikija necu vise zvati ka nece nek je se umislio ko je to on
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:36
Nemam pojma gdje je Wiz...
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 23:30
...tuuu sam..pozdrav djevuškice...malo sam bila s prijateljima..
nakon dugo vremena..a vi kaj ima i nema..heheheh
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 23:32
hajd neka si ti sa nama cesto,prijatelje mozes i odgoditi za dugo ahahahah.joj neka si dosla bit ce sijelo veselije.kako si viz?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 23:38
..ko će prvi..ćekam..falila mi zeka sa vama..hehhee
Fikili me nekaj stavio na ignor..hm..pitam se pitam:)
i da..baš sam si Wizastićno..hahahah
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 23:39
Ma vidi ti njih, ne mogu ih prepoznati! Curke ja vam gibam pajkiti!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 23:40
da da mi se malo sredile.Viz u manekenku,ja u proljece sve zeleni,buja hmm sta ces kad smo mlade u dusi jednom djeca uvijek djeca hehe
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 23:41
hajde Monstera,al zao mi sto te krevetac zove
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 23:43
...e nije to manekenka..Pustolovko..to je wizardica..ak znaš kaj znači to:)ode moons..nije za hujhaj večeras..papapa moons a nisam te dugo srela...šmruuuc.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 23:45
da carobnica :-)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8283848586 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,797 sekundi.