Pronalazak cvijeća, bilja... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Korisnik | ||
faster_stronger ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gdje bi mogao nabaviti sjeme begonija?
Imam par komada zasađenih već koje sam dobio od jedne gospođe ali ne znam gdje ih ima za kupiti Pa ako znate javite mi :D |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Sjeme begonije semperflorens može se naći u vrtnim centrima a i u svim većim centrima tipa Plodine, Kaufland, itd. ali tek negdje oko ožujka. Sjeme je veoma sitno i treba ga se pomješati s malo finog pijeska kad se sije da ne bi bilo pregusto na jednom mjestu. Ne ukopava se u supstrat već se samo malo pritisne i klija na toplom i svjetlom mjestu. |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
|
Tražim već duže vremena Jasminum azoricum i Jasminum sambac...
Ako znate gdje ih nabaviti, jako ćete me razveseliti... |
||
![]() |
||
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
|
Zna li tko kvalitetno mjesto gdje u Zagrebu kupiti srebrnu jelu s korijenom?
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Viđam kod njih u ponudi povremeno i „srebrne jele“ Abies concolor i A. proceru glaucu ali rjeđe.
|
||
![]() |
||
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
|
Hvala Pinus na odgovoru, za jelku sam se snašao. ja se u njih nimalo ne razumijem, to sam za punca pitao, hvala na objašnjenju prenijet ću mu. za lapidariu nisam znao da ih on ima pošto mu na stranici nije ponuđena. Idući put kad netko bude išao kod njega ću se užicat da mi kupe to i p. namaquanum.
|
||
![]() |
||
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
|
Rado bih kupila malo jacu sadnicu gynure aurantice. Dva puta sam vec dobila reznice, za tren su se zakorijenile, i onda mi isto tako za tren propale. (Smrc!) Moram se malo pomuciti oko te biljke, i treba mi malo veca sadnica, od koje se moze kidati.
Zaista mi se jako svidja.
Ako netko ima, ili zna gdje se moze nabaviti u Splitu, molim da mi se javite.
|
||
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...draga Nina, imam jednu mladu i malu biljkicu koju sam dobila od natalije, pa ti mogu odvojiti reznicu na proljeće, ako u međuvremenu ne nabaviš sadnicu, pa možeš ponovno pokušati
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...draga Ružo, imam još nekoliko sjemenki koje su ostale s prošlogodišnjeg druženja s našom makk ![]() ![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
|
Pozdrav svima,
i ja nešto tražim već neko vrijeme. Tražim ljetni jorgovan, ali onaj sa jako izduženim cvijetnim grančicama ( buddlea alternifolia).
Pokušala sam naći sjeme na e-bayu, međutim, nema. Ima samo već zakorjenjenih biljaka, pa sam ja zaključila da se ta biljka teško uzgoji iz sjemena. Dakle dolazi samo u obzir zakorjenjivanje grančica.
Stoga, ako netko ima, bila bih jako zahvalna za nekoliko reznica. Naravno, dolazi u obzir i zamjena za nešto što ja imam, a imam dosta toga, samo pitajte.
|
||
![]() |
||
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
|
Ljudi tražim pelcere Stapelije. Ako netko zna kako i gdje da dođem do nje, molim vas javite mi. Sve mogućnosti dolaze u obzir.
![]() |
||
![]() |
||
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
Trazim reznice PRAVE hvarske lavande (lavandin). Ponude na PP
|
||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
![]() |
||
|
...pa kaj nisi rekla na kavi, imam ja ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
|
|
||
![]() |
||
|
Čekaj, tek sad radim popis želja
![]() ![]() Bit će još toga, morat ćeš sa košarom na kavu. ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
|
Sara, ma i ja sam dobila od Natalije i to dva puta (HVALA, Nathalie!), ali, desilo se ono sto sam napisala. Zato sam zeljela malo vecu i jacu, da mogu jos koji put faliti, a da je ne izgubim. Pretpostavljam da je vlaga u pitanju, ali tolike teske biljke sam uspjesno uzgajala, nemam pojma zasto ovu ne mogu, a ne slovi kako teska.
U svakom slucaju, drago mi je da znam da je i ti imas, ako ne nadjem tako vecu kakvu trazim.
|
||
OPG 159365
||
![]() |
||
|
...draga Nina, treći put Bog pomaže, budemo rekli Nataliji da ona zapelca jednu za tebe, ona ima zlatnu ruku
![]() ![]() |
||
zagreb |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Hvala, Sara, uz toliko podrške, moralne i materijalne, zaista nema šanse da ne uspijem, zar ne? ciao, Nina
|
||
OPG 159365
||
![]() |
||
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
|
gdje bih mogla kupiti fikus benjamin ali bijeli sa malo zelenog na listićima?
|
||
![]() |
||
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
|
Baš nitko nema ideju gdje bi se mogle nabavit mirisne vrste jasmina???
Pajasmin imam... tražim officinale, azoricum, sambac... |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |