Ljetni jorgovan - buddleja daviddi |
Odgovori | Stranica <1 45678 11> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam zasto al meni se posusila i bijela i ljubicasta budleja ..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene isto procvjetao ... Posađena mala grančica, s korjenom u 6 mj. ali je nekoliko puta pogažena i slomljena ( radili se drugi radovi), nije namjerno i sada evo cvjeta.Baš se veselim....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice boja je super.baš dobro da je opstala.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajama, već sam mislila da mu nema spasa i baš sam sretna što je ostala....
|
|
|
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milice7, predivna boja budleje koja je svašta prošla i podarila ti cvjetiće.
Dobila sam od Mire K, reznice bijele, pa ću ih skratiti i zapiknuti u vrt. Vidjeti ćemo koliko će ih se primiti. |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Silvy! Mislim da će ti se primiti budleja. Ovu moju malenu su gazili i lomili i eto na moju radost živa je.... Imam i ja jednu malenu bijelu koja je počela cvjetati u mom slavonskom vrtu. Ja sam reznice najprije zabola u posudu pa kada su se sigurno primile preselila u vrt....
|
|
|
|
radoja956
Već proklijao Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Belina, divne su ti budlejice. I ja imam jednu svijetlo lila boje. Sad se rascvjetala ko luda.
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i naše buddlejice, posađene prošle jeseni...
( Nadam se da sam napokon uspjela smanjiti slike na photobucketu... grr..) |
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova je definitivno najljepša
[/QUOTE] |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne boje su sve ,ajme koliko boja ima a ja ih jako volim,trebat ce jedan dio vrta rezervirat samo za njih...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čini mi se, jer mi je tako rečeno, da sam dobila i reznicu žute budleje !! Nadam se da nisam nešto pobrkala, opet ? Držte mi fige !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljetni jorgovan je zbilja jednostavan za uzgoj, a izgleda fantastično (moje skromno mišljenje).
Nedavno sam kupila Buddleju Flower shower. Cvijet bi trebao biti narandžasto-ljubičast, a kakav će zbilja biti.....morat ćemo sačekati ljeto. |
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free. možda se radi o Buddlea globosi??
Ako se smije znati gdje ste ju nabavili? Obožavam ih sve, al ova mi je predivna, čak sam u Sloveniju u botanički slala upit jer sam je vidjela na popisu biljaka, ali ju nisu imali... Nigdje da ju sretnem, ali kolko sam skužila u BiH je ima... |
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vila,ako tražiš žutu budleju ima je vrtni centar Velika Gorica.
|
|
vila2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamelia, hvala na komentaru, sad sam odmah išla pogledat, naravno da je i ovakva zanimljiva, nabavit ću i nju rado, ali to nije globosa, ona mi je naj naj, a nigdje naletit na nju...
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |