Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 381> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Khan, da li je ova biljka koju navodiš Chenopodium bonus-henricus , zvana loboda ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Prvi put cujem za crvenu prokulicu Viz, di si to nabavila ? Kak ti inace uspjevaju prokulice, jesu lijepi primjerci i kak ih tretiras ? Bas ih volim na tanjuru.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
khan ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 03 Siječanj 2013 Lokacija: Marsonia Status: Offline Bodovi: 91 |
loboda je Atriplex hortensis i jednogodišnja je. ova biljka je trajnica, i našao sam joj hrvatsko ime: brašnjak. zovu ga još divlji špinat, ciganski špinat i dragi jurko
|
|
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.
-Miles Vorkosigan |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mons ja se to svetimnesto cika Fikiju,a naravno da sma opsjednuta dajzecima bolje reci obolila za njima
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
" Čika Fikiju " se svetiš?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
daa
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
...hohohoh, prva sam na top listi, ijuju..kak mi je to dragičko
![]() ![]() Pustolov...sam udri..kak su zeknuti ti muskadini...daj i za mene jedan šus ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
vidis sa titulom si Vizić
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
|
|
![]() |
|
vec smo mi za dajzecima poludile samo necemo pritnati
![]() |
|
![]() |
|
Eeeeeej Wiz, ma ne premišljam se ja ništa, naprotiv i ja sam tomatofanatic ali vjerujem samo u stare dobre Rutgersice.....one su kod mene zakon i No.1 !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
;mooonsi..moraš probati i druge da bi mogla malo promjeniti asortiman..pa nemreš uvijek jesti svaki dan grah, tak je i sa rajčicama..probaj više sorti pa odaberi...ja sad na kraju imam toliko favorita a neću imat kud posaditi to što sam odabrala...gggrr
|
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
EE ljudovi,rajčicoljubci dragii,Guten Abend! Šta ima novoo?
|
|
![]() |
|
Viz,ne sij neko drugo povrce da bi ti stali dajzeci.tako i ja radim moji starci kad vide to hoce brrr puknuti kazu samo da ti je paradajz sij krompir haha.
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
EE wiz,aj na p.p! moram ti se malo izjadat!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ahhhaaaa, znam te Fiki, ideš mene tužakati! Wiz Molim te lijepo sve zapiši što ti Fiki bude rekao, da mi znaš prenijeti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NEćuu nećuu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sta li je sad.il ce se na mene jadati sto mi nece reci koje je sorte dobio od Viz ili mu na um pale jos neke sorte hmm
![]() |
|
![]() |
|
uh obadvi ce nas otracati mons.viz sve nam prenesi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |