Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 381>
Korisnik
Poruka
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 22:23
Khan, da li je ova biljka koju navodiš   Chenopodium bonus-henricus ,  zvana  loboda ?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 22:38
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

Pustolov, nemam ništa više u teglama, samo na gruntu.Jedva čekam onu crvenu i zelenu prokulicu, jel znaš one slike koje sam ti poslala...e te su sada na pola narasle, još jedno 30 dana i krečem u berbuTongue

Prvi put cujem za crvenu prokulicu Viz, di si to nabavila ? Kak ti inace uspjevaju prokulice, jesu lijepi primjerci i kak ih tretiras ? Bas ih volim na tanjuru.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
khan View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 91
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje khan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 22:38
loboda je Atriplex hortensis i jednogodišnja je. ova biljka je trajnica, i našao sam joj hrvatsko ime: brašnjak. zovu ga još divlji špinat, ciganski špinat i dragi jurko
Ako ne možeš biti visok dva metra, budi pametan dva metra.

-Miles Vorkosigan
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 22:40
Khan radi li se to možda o ovoj biljci?

http://botanickivrt.blogger.ba/arhiva/2009/08/26/2294263
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 22:45
Mons ja se to svetimnesto cika Fikiju,a naravno da sma opsjednuta dajzecima bolje reci obolila za njima samo sto sam ja treca p redi prvo Viz,pa Fiki,pa ja.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:01
" Čika Fikiju " se svetiš?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:05
daa
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:12
...hohohoh, prva sam na top listi, ijuju..kak mi je to dragičkosmile188inaće...tek tolko da se zna..ja SAM tomatojunkie ili tomatofanatic..molit ću lijepo, meni venama teće sok od rajčice, hihihhihhh, Pustolovka me slijedi, Fikilić mi je več za vratom a moomsilić  se premišlja...oćem-nećem-bum si razmisliasmile156
Pustolov...sam udri..kak su zeknuti ti muskadini...daj i za mene jedan šusLOL
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:15
vidis sa titulom si Vizić
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:15
..pa nemrem bolivit...opet nema nikog, gledam i čudom se ćudimodoh ja, ćem inaće da poludimsmile156 ko u pustinji  sam tu..
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:17
vec smo mi za dajzecima poludile samo necemo pritnati
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:36
Eeeeeej Wiz, ma ne premišljam se ja ništa, naprotiv i ja sam tomatofanatic ali vjerujem samo u stare dobre Rutgersice.....one su kod mene zakon i No.1 !
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:40
;mooonsi..moraš probati i druge da bi mogla malo promjeniti asortiman..pa nemreš uvijek jesti svaki dan grah, tak je i sa rajčicama..probaj  više sorti pa odaberi...ja sad na kraju imam toliko favorita a neću imat kud posaditi to što sam odabrala...gggrr
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:40
EE ljudovi,rajčicoljubci dragii,Guten Abend! Šta ima novoo?
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:43
Viz,ne sij neko drugo povrce da bi ti stali dajzeci.tako i ja radim moji starci kad vide to hoce brrr puknuti kazu samo da ti je paradajz sij krompir haha.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:43
EE wiz,aj na p.p! moram ti se malo izjadat!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:46
Ahhhaaaa, znam te Fiki, ideš mene tužakati! Wiz Molim te lijepo sve zapiši što ti Fiki bude rekao, da mi znaš prenijeti!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:46
NEćuu nećuu    ,nisam ja takav čovjek
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:46
sta li je sad.il ce se na mene jadati sto mi nece reci koje je sorte dobio od Viz ili mu na um pale jos neke sorte hmm
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 23:48
uh obadvi ce nas otracati mons.viz sve nam prenesi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.