Moj dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 16> |
Korisnik | |
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dok je ova mala zajednica bila na otvorenom, u hladovini, bili su jako lijepi, bucmasti zeleni. Problem je nastao kada ih je trebalo spremiti za prezimljavanje. Naravno, htjela sam opet da mi budu na oku i da im se svakodnevno divim. Priznajem, pobijedili su... Prvo su završili na podrumskom prozoru, ali očito bez dovoljno svjetlosti, pa su počeli pokazivati znakove izduženosti. Juče sam ih smjestila u potkrovlje, na osunčani južni prozor, koje u biti ne grijemo, ali činimi se da je još uvijek za njih pretoplo. Što mi vi predlažete ???
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Imam ih još nekoliko
|
![]() |
|
I još malo vanjskih. Čini mi se da je njima najljepše.
Jedna ljetna slika ... ![]() ... i jedna zimska. ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
SRETNA NOVA
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Sretna nova godina!
|
|
![]() |
|
Svima bih poželjela sve najbolje u ovoj nam godini, zdravlja, sreće, ljubavi i da svi imamo više vremena kako bismo mogli uživati u našim vrtovima.
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Svima se zahvaljujem na posjeti i lijepim željama. I naravno želim vam ispunjenje svih želja u Novoj godini.
|
|
![]() |
|
Da završim priču sa sukulentima i zalutalim kaktusićem.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() |
|
... i malo zakašnjelog božičnog shabby chica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na podršci,
Leona 31, monstera, tačkaćica, vijolica, kamelia, milica7, mari5510, Betty Boop ![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo sobnog cvijeća, a nakon toga izlazim u vrt
prizivajući proljeće. Naime na jesen sam pokušala malo oplemeniti dio iza kuće. Posadila sam razne grmove i šimšire, a između njih cvjetajuće i necvjetajuće trajnice; narcise, kukurjeke, božure, astilbe, tulipane, margarete, anemone, heuchere ... i ne znam što još. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je Dipladenija, nadam se da će mi se održati, razbujati i na kraju rascvjetati. ![]() A u ovim kaljićima su gore desno crvena lonicera koju sam već nekoliko puta pokušala pelcati, ali bezuspješno. A i ova koja se "primila" izgleda mi poprilično tužno. Vidjet ćemo.A dolje desno je sobni jasmin uzgojen iz sjemena. Oba cvijeta su iz vrta moje tete čije ću vam biljke na proljeće sigurno pokazati jer su uistinu vrijedne divljenja. |
|
![]() |
|
Zašto su mi posljednje tri slike tako ogoromne iako sam ih smanjila na 640*480 kao i one gornje ??? |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Bucka123, prekrasne slike, još ljepšeg cvijeća! Posebno mi se sviđaju sukulenti, jako lijepo i uredno izgledaju u tim biranim teglicama, kao i svo ostalo cvijeće, a i onaj pogled na klupicu kroz lavandu je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |