Jani - upoznajte me.... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 63> |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jani, draga, tvoji satovi su posebni, a žarulja - veselo i preslatko! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
i ja kažem super
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sve ti je divno Jani,uzivala sam gledajuci tvoju izlozbu radova...svakako cu posjetiti i slijedecu.pozzz
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala vam svima curke - svima šaljem veeeeliku pusu
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Ideje izvrsne a tek izvedba-
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
draga moja jani, potpisujem sve što su ti cure prije mene napisale... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Ideja za sat!!! Svaka čast
![]() ![]() I mislim da ću ukrasti ideju ![]() Samo me zanima jel premažeš ploču s čime prije farbanja? |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Drage moje - svima od srca želim sreću, veselje a ponajviše zdravlja...... da ovaj i puno slijedećih Božića provedete u krugu svojih najmilijih okruženi ljubavi i ispunjeni Božjim blagoslovom.....
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
Leptirek - ja nisam s ničim premazivala LP, mislim da nije potrebno.....radim s fasadnom bojom i mislim da se ništa neće dogoditi jer je zaista jaka i vrlo lako prianja na bilo koju podlogu. Barem do sada nisam imala nikakvih problema i ništa se nije nikada dogodilo. Što se tiče ideje - samo kradi, zato i stavljamo slike ovdje da drugi dobiju ideje gledajući naše radove.
Oprosti što ti ranije nisam odgovorila - bila sam u velikoj gužvi ovih dana
![]() |
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Malo gnjavim
![]() Zanima me još s čim si popunila rupu u sredini? I hvala na odgovoru ![]() |
|
![]() |
|
Draga - na LP ploči ima samo ona mala rupa u koju se taman stavlja satni mehanizam tako da s ničim ništa ne treba popunjavati.
![]() Samo ti pitaj što te zanima......
|
|
|
![]() |
|
oookej,, sad mi je kliker proradio da ima ploča sa velikim rupama i sa onim malim
![]() |
|
![]() |
|
Iako sam mislila da sam za ovu godinu gotova, dobila sam još neke narudžbe....
![]() Ovo su podlošci s dva lica pa sam ih slikala u nekoliko varijacija....
![]() ![]() Pogled na kutiju za podloške.....
![]() ![]() pogled na unutrašnjost....
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Još jedni podlošci su gotovi.....
![]() Svi zajedno....
![]() |
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Super su podmetači, pogotovo ljubičasti! S čim si sjenčala rub da ti je tako dobro ispao, svuda jednak. Pozdrav
|
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje!
TinnčicaM - rub sjenčam majušnim komadićem spužvice kojim lagano "tufkam" po rubu, ali zaista lagano lagano, s vrlo malo boje i iziskuje puuuuuno strpljenja. Ako staviš malo previše boje ne dobije se lagani prijelaz. U biti samo treba malo prakse da sama vidiš koliko boje trebaš ostaviti na spužvici - probaj na nekom nebitnom komadu.....nakon par "tufkanja" ćeš skužiti o čemu pričam.... Nadam se da sam to dobro uspjela objasniti
![]() |
|
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Hvala Jani, vjerujem za strpljenje ali isplati se zato je super izgleda!
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
biiiiiiiig lajk... ![]() ![]() di si nabavila ovaj četvrtasti komplet podmetača? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Podlošci su neodoljivi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |