Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2012 u 06:06
Ne znam kako se zove ono drvce,ali izgleda zanimljivo.Vrt ti će pun lijepoga cvijeća,a zimnica složena.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2012 u 09:27
Draga Gute fee, nije ni cudo da te tak dugo nije bilo tu sa nama. Pa ti si bila jako vredna, napravila si celo cudo toga. Na onoj prvoj slicici, mislim da nije kalifornijski mak, ali budu se javili pravi znalci.smile79
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2012 u 12:01
Jao što si ti bila vrijedna! Stvarno svega si spremila i pripremila se za zimu koja nam se brzo približava
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2012 u 17:39
Zimnica je stvarno raskošna, bome si svega spremila !
Daj mi reci, što planiraš sa kovrčavom vrbom? Hoćeš ju ostaviti da raste dok ide ili možda formirati nešto kao malo stablašce uz redovito orezivanje ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2012 u 18:29
ohoho draga moja, pa ti si nam se vratila u velikom stilu...zaista si bila prevrijedna, krasna ti je zimnica, lijepo cvetje...drago mi je da si ovdje s nama i nemoj opet nestatiLOL
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2012 u 18:35
Sve ti  je lijepo ali ova jabuka je nešto predivnosmile93
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2012 u 19:13
Krasno
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2012 u 22:06
GF dobro nam došla natrag. I ja sam vesela skupa s tobom kad vidim kak ti sve lepo u vrtu napreduje i cvate. A za jabuku nemam riječi. Bit će ih za cijelu zimu. 
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 03:02
Sretan Božić i Nova 2013 godina, draga Gute!Želim ti puno zdravlja na prvom mjestu a ostalo će doći samo ...

Rijeka

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2012 u 03:35
Draga Gute želim ti sretan Božić i puno, puno zdravlja i da se opet sretnemo na nekom druženju!!

sutra je novi dan
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 14:47

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 16:15

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 17:37
Draga Gute,
neka ti Nova 2013godina bude godina zdravlja, sreće i ispunjena svih želja!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 21:23
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:30
Ja se nemam cime hvaliti :

ovako to izgleda u momentu kod mene , dok se opet ne dogodi cudo !  Oni koji su mi obecali cuvati i zalijevati , zakazali su !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:33
Ovo je bio moj zadnji Adenium obesum !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:35
Ovo je bila moja orhideja !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:37
To je bio ukrasni sljez za Andinu ! Sve se posusilo !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 23:39
Kad budem iduci put isla natrag na onaj sjever onda moram za moje biljcice naci drugu dadilju ! Inace cu ope liti   smile43 !
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2013 u 00:00
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Kad budem iduci put isla natrag na onaj sjever onda moram za moje biljcice naci drugu dadilju ! Inace cu ope liti   smile43 !
Suosjećam s tobomsmile43
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.