Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 77> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SRETNA NOV
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Draga moja, od srca ti želim sve najbolje u NG, sreće, zdravlja i puno, puno lijepih kaktusića....
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sretna Nova!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ime moje,želim ti svu sriću ovog svita,želim ti najbujniji vrt,bezbroj kaktusa i sukulenta,..... želim ti da ti se tvoje najskrivenije želje ostvare u 2013 godini!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sretnu, cvjetnu i veselu Novu, 2013. Godinu
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala svima na lijepim zeljama ,neka nam svima ova bude cvjetna ,rodna i plodna i iznad svega zdravi mi i veseli bili..zima je nema cvjetca al evo par sam uspila usliakt sad po zimi
heuchera se nakupilo prilicno evo par njih ![]() gazenija je neumorna ![]() i ostici cvatu cijelu godinu ![]() calistemon cvate treci put ![]() snjezak ili kako se vec zove ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ruselije mi ne cvjetaju ali rastuuuu li rastu
![]() asparagus jos uvjek lijep ![]() bijeli krompirko ne baca listove ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
ruzo viid kaktus koji si mi poklonila kolki je a ni sama ne znam koliko sam jos pelcera otkinula i poklonila ,raste ko gljiva
![]() ovaj kaktus je čudo od kaktusa ,cvate od travnja non stop ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
malo sukulentića
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
da nebi zaboravila ,moja ljubav i njegova cura ...predivni suuuuu ,obozavam ta stvorenja
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
i moje najmilije na svijetu
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Nema te nema, a onda zasipaš divnim cvijećem, kad ovako gledam fotke i još i cvat, uvijek iznova žalim što nisam na moru... kod mene sve sivo, smeđe i trulkasto, a sunca ni za lijek.
Tim je prekrasan, a i cura, pravi golupčići. A sin... konačno da i njega vidim, pravi zgodni mladi dečko, mamin ponos! Šaljem ti puno pozdrava iz Zg i mislim na tebe ! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
|
Vir |
|
![]() |
|
hvala belice ,eto sad vidis i sina ,isti mama
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Da isti je mama, a za štete... uobičajeno, ima ih i kod mene, 6 žrtava među sukulentima do sad, ali to sve ide u praksu. Imamo ih puno, a idealnih uvijeta malo. Nema veze... živnut će oni na proljeće, baš kao i mi!
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |