Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi i ostale biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi i ostale biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 77>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 18:27
SRETNA NOVNew%20Year%202013A
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 19:39
Draga moja, od srca ti želim sve najbolje u NG, sreće, zdravlja i puno, puno lijepih kaktusića....Tongue
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 20:40
Sretna Nova!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 22:07
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 22:25
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 08:20
belica,zagreb
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 13:04
Slika
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 22:37
Ime moje,želim ti svu sriću ovog svita,želim ti najbujniji vrt,bezbroj kaktusa i sukulenta,..... želim ti da ti se tvoje najskrivenije želje ostvare u 2013 godini!
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 22:51
Sretnu, cvjetnu i veselu Novu, 2013. Godinu
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 20:33
funscrape.com
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 14:01
hvala svima na lijepim zeljama ,neka nam svima ova bude cvjetna ,rodna i plodna i iznad svega zdravi mi i veseli bili..zima je nema cvjetca al evo par sam uspila usliakt sad po zimi
heuchera se nakupilo prilicno evo par njih

gazenija je neumorna

i ostici cvatu cijelu godinu

calistemon  cvate treci put

snjezak ili kako se vec zove

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 14:07
ruselije mi ne cvjetaju ali rastuuuu li rastu

asparagus jos uvjek lijep

bijeli krompirko ne baca listove

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 14:11
ruzo viid kaktus koji si mi poklonila kolki je a ni sama ne znam koliko sam jos pelcera otkinula i poklonila ,raste ko gljiva

ovaj kaktus je čudo od kaktusa ,cvate od travnja non stop

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 14:16
malo sukulentića

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 14:23
da nebi zaboravila ,moja ljubav i njegova cura ...predivni suuuuu ,obozavam ta stvorenja

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 14:26
i moje najmilije na svijetu

Vir
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 14:40
Nema te nema, a onda zasipaš divnim cvijećem, kad ovako gledam fotke i još i cvat, uvijek iznova žalim što nisam na moru... kod mene sve sivo, smeđe i trulkasto, a sunca ni za lijek.
Tim je prekrasan, a i cura, pravi golupčići. A sin... konačno da i njega vidim, pravi zgodni mladi dečko, mamin ponos!

Šaljem ti puno pozdrava iz Zg i mislim na tebe !
belica,zagreb
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 14:45

Vir
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 14:47
hvala belice ,eto sad vidis i sina ,isti mama Smile..ma cvjetica nema puno ,malo ,al ajd bar nesto...radost su mi kaktusi i sukulenti ,samo da svi prezive,imam nekih steta ,al nek je sve zlo u tome ..

Vir
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 14:57
Da isti je mama, a za štete... uobičajeno, ima ih i kod mene, 6 žrtava među sukulentima do sad, ali to sve ide u praksu. Imamo ih puno, a idealnih uvijeta malo. Nema veze... živnut će oni na proljeće, baš kao i mi!
belica,zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 77>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.