Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 85> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Ana, želim ti sve najbolje što život može pružiti!
Sretna Nova ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sve najbolje ti želim u idućoj godini, da ne nabrajam, sveukupnu ti želim puno, puno sreće
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Sretan Božić i puno zdravlja draga Anabistrica, tebi i obitelji!!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Aralija, Jaca, Ksan, Blue Sky
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Sretan i blagoslovljen Božić cjeloj obitelji
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Sretan i blagoslovljen Božić
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
SRETAN TI BOŽIĆ
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ljiljus
![]() Belica, drago mi je da barem na ovaj način uživaš u snijegu Miro, Belica, hvala puno i ja vama želim da u radosti provedete ove božićne dane
|
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
iako malo kasnim s šetnjama, pa sada gledam stare fotke snijega , zaista su krasne draga.... za gledati samo naravno
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Draga Ana tebe stvarno ne treba hvatati nostalgija za ničim, jer kod tebe je u svakom trenutku prekrasno, bez obzira na godišnje doba, bez obzira na vremensku prognozu.
Kod tebe je meni i korov - ukras! |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Ajooooj Vilo, sad me uhvatila nostalgija. Daleko je još do doba kad astre cvatu.
Dobro mi došla, drago mi je da ti se sviđa moj vrt. Imaš pravo, divlji je. Umjesto trave raste korov i nema ograde pa divljač hara po noći, a često i po danu
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |