Mamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Drage moje forumašice i forumaši,
svima koji ste me pratili prošle godine (a i onima koji će me tek pratiti) želim sve najbolje u novoj godini, neka vam je dobro zdravlje jer ak zdravlja ima onda znam da će biti i puno biljčica u vašim vrtovima. Nadam se da se družimo i dalje u ovoj godini. ![]() |
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
![]() |
|
![]() |
|
Gospodin vlasac se pravi važan... s pravom
![]() Krumpiru izgleda paše ovo kišno vrijeme Ali zato paprikama sigurno ne odgovaraju ovako hladni dani pa je mama ostavila agrotekstil...kako kažu: zlu ne trebalo. Paradajze preko noći pokrije plastičnim kantama. Bolje spriječiti nego liječiti (lani smo liječili i ne želimo to ponavljati). Ali priča se o nekim toplijim danima...živi bili pa vidjeli. |
|
![]() |
|
Grah se dobro drži
Ni grašak ne izgleda loše. Ovo pod agrotektilom ispred njega ne znam što je (zaboravila pitati mamu). Vidjet ćemo za koji tjedan. Prva crvena jagoda ove godine...nekako mi se čini kasno, ali krivim vrijeme. Sad bi im baš trebalo malo udarnog sunca a ono kiša i hladno svaki božji dan. I za kraj, kraljica salata. Dok čekamo paprike, paradajze, krastavce, mahune, mrkve, cikle, ... ovo jedem za predjelo, glavno jelo i desert ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Sagare, dobro nam se vratila, mama ima prekrasan vrt, baš sam se pitala čemu služe kante a ti si sve lijepo objasnila, jako mi se sviđa stazica ispred gredica, lutrasil i ja puno koristim, baš je koristan u vrtu, pogotovo u početku dok je povrće još osjetljivo. Vjerujem da i tvoji vrijedni prstići pomažu mami.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |