Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:26
hvala Fiki...eto, pomalo nešto znam i rado prenesem kog zanima..

Boog Pustolovčice moja, a di si?
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:27
Rajčica%20de%20Baran%20GIANT%20-%20Kuća%20Tržnicaovog sam dobila od Trudi:) Rajčica%20KING%20Sibira%20-%20Kuća%20Tržnica
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:28
Pomalo? puno si znanja prenijela na nas,i zato ti Velika Hvala,mnogo sam naučio o rajčicama što do sada nisam ni znao,lijepo je imati takvu prijateljicu!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:29
Što se tiče Trudi , meni je rekla poslati sjemenke,poslije NoVe GoDINE,KAKO se ova sorta zove?   
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:29
..sam ti pitaj kaj oš, ja ću ti reć,
ima još toga u mojoj staroj tintariLOL
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:30
..De barao gigant..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:31
Neželim biti dosadan ali ovo ću te pitati:ŠtA rAdiš da zaštitiš rajčice od križanja ?To mi je jedan problem jer   kako uzgojiti 50 sorti bez ikakvog križanja?Unaprijed hvala!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:36
.. stavila sam negdije tu sliku ..dok je rajčica taman da se otvori cvijet, staviš svilenu prozirnu vrečicu da je bube ne opraše, kadkada kroz dan protreseš lagano tu vrečicu da se opraši kad nema kukca, i kad se pojavi mala kuglica rajčice skineš vrečicu , označiš vrpcom tu stabljiku da znaš koja je za spremiti  čisto sjeme .
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:38
Ovo ću definitivno probati! Tnx
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:39
Rajčica%20Orange%20Banana%20-%20Vila%20tržište   ovo je orange banana Rajčica%20Krima%20ROSE%20-%20Kuća%20Tržnicaovog ti šaljem u drugoj turi, ja ga nećem(krimska ruža) 
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:41
Ja znam za Banana Legs onaj žuti i taj mi je fantastičan!,...A za ovoga nikad čuo ni vidio...Pa gdje ti to sve nađeš?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:41
Rajčica%20Pudovik%20-%20Kuća%20Tržnicaovaj mi je upravo sad u rukama, ma pogledaj koliko je to srce veliko.

Pa rekla sam ti da sam na amer.forumu, njemačkom, ruskom i poljskom, sad mi trebaju stiči rajčice iz Poljske..znanje stićeš jedino tako.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:42
Krimska ruža-zašto ga nećeš? Baš je sladak <3,a zašto se zove ruža?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:45
..nije mi po mom izboru, a zove se..zove kak je tvorac htio, po Krimu i ruži..

želim si nabaviti ovaj grašak, mljac je slatki-- Capurcijners Desiree Capurcijners%20Desiree%20-%20Pisum%20sativum%20100%20gram%20€2.09
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:47
AA to je industrijska sorta?? Grah se super,imali li   na e-bayu,jaa tamo nišš ne kupujem jednom me netko prevario ,fasovao sam 50 E !
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:48
Pustolov, kam si se sakrila,imam i za tebe iznenađenjce
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:50
Fiki, moraš dobro gledati na količinu prodane robe kod prodavača i sve detalje o njemu, nisam još čula da se takovo što dogodilo.ak imaš mail pošalji mi pa ću ti poslati linkove da sad tu ne keljim.

nije to industrijski grašak to je starinska sorta.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:52
Pustooooloooovko, ne vidim te, di siiiii, evo ti rojžica...ni vrag da već ošlaturkey%20snoring%20emoticon

..ništa. odoh i ja onda društvo, adio vam..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:53
nije to industrijski grašak to je starinska sorta.

Nisi dobro shvatila,ja kažem jeli Krimska ruža industrijska sorta?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2012 u 22:56
Sad%20Puppy%20emoticon%20%28Dog%20emoticons%29 krivo pokopčala, neznam kakova je sorta al vjerojatno je za amatere, rijetko su industrijske

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.