Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jani - upoznajte me....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jani - upoznajte me....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 63>
Korisnik
Poruka
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2012 u 11:02

Jani, draga, tvoji satovi su posebni, a žarulja - veselo i preslatko! smile78

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2012 u 11:29
i ja kažem super
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2012 u 11:36
sve ti je divno Jani,uzivala sam gledajuci tvoju izlozbu radova...svakako cu posjetiti i slijedecu.pozzz
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2012 u 12:55
Hvala vam svima curke - svima šaljem veeeeliku pususmile78
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Mamina View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 432
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2012 u 13:00
Ideje izvrsne a tek izvedba-smile93.Svaka čast!!!!
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 14:00

draga moja jani,
potpisujem sve što su ti cure
prije mene napisale...  Clap   Thumbs%20Up   Heart

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 209
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 21:07
Ideja za sat!!! Svaka čast
I mislim da ću ukrasti ideju

Samo me zanima jel premažeš ploču s čime prije farbanja?
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 00:23
Drage moje - svima od srca želim sreću, veselje a ponajviše zdravlja...... da ovaj i puno slijedećih Božića provedete u krugu svojih najmilijih okruženi ljubavi i ispunjeni Božjim blagoslovom.....

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 01:53
Leptirek - ja nisam s ničim premazivala LP, mislim da nije potrebno.....radim s fasadnom bojom i mislim da se ništa neće dogoditi jer je zaista jaka i vrlo lako prianja na bilo koju podlogu. Barem do sada nisam imala nikakvih problema i ništa se nije nikada dogodilo.  Što se tiče ideje - samo kradi, zato i stavljamo slike ovdje da drugi dobiju ideje gledajući naše radove.

Oprosti što ti ranije nisam odgovorila - bila sam u velikoj gužvi ovih danaWink
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 12:57
Malo gnjavim
Zanima me još s čim si popunila rupu u sredini?

I hvala na odgovoru
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 15:48
Draga - na LP ploči ima samo ona mala rupa u koju se taman stavlja satni mehanizam tako da s ničim ništa ne treba popunjavati. Wink
Samo ti pitaj što te zanima......
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 16:31
oookej,, sad mi je kliker proradio da ima ploča sa velikim rupama i sa onim malim
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 21:36
Iako sam mislila da sam za ovu godinu gotova, dobila sam još neke narudžbe....

Ovo su podlošci s dva lica pa sam ih slikala u nekoliko varijacija....

Pogled na kutiju za podloške.....

pogled na unutrašnjost....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2012 u 21:39
Još jedni podlošci su gotovi.....

Svi zajedno....

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 18:31
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
TinnčicaM View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 248
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TinnčicaM Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 19:36
Super su podmetači, pogotovo ljubičasti! S čim si sjenčala rub da ti je tako dobro ispao, svuda jednak. Pozdrav
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2013 u 21:46
Hvala vam drage moje!

TinnčicaM - rub sjenčam majušnim komadićem spužvice kojim lagano "tufkam" po rubu, ali zaista lagano lagano, s vrlo malo boje i iziskuje puuuuuno strpljenja. Ako staviš malo previše boje ne dobije se lagani prijelaz. U biti samo treba malo prakse da sama vidiš koliko boje trebaš ostaviti na spužvici - probaj na nekom nebitnom komadu.....nakon par "tufkanja" ćeš skužiti o čemu pričam.... Nadam se da sam to dobro uspjela objasniti Wink
Na vrh
TinnčicaM View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 248
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TinnčicaM Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 09:38
Hvala Jani, vjerujem za strpljenje ali isplati se zato je super izgleda!
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 12:15

biiiiiiiig  lajk... smile141     smile71

di si nabavila ovaj četvrtasti komplet podmetača?

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
leptirek View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leptirek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 12:46
Podlošci su neodoljivi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 63>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.