lijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je divno, a ja pitam kao i svi od čega dali je to dlet masa i masa za modeliranje ili gips, uglavnom u sve mase dodaj malo drvofiksa, lakše se radi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Šalabahtere za prepisivanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Kutija
Na kutiju preko šablone nanijeti akrilni kit. Osušeni kit prebrusiti. Obićnu aluminijsku foliju nekoliko puta pažljivo zgužvati i izravnati. Drvofixom je zalijepiti na kutiju i preko ruže. Akrilnom bakrenom bojom preći preko cijele kutije, brišući, ne tapkajući, da boja ostane samo po zgužvanim djelovima folije. Ružu naknadno prebrisati drugom bojom, ovdje payne's grey. Prelakirati. |
|
![]() |
|
Sirena
Sliku sa obićnog inkjet printera, posprejati sa bezbojnim akrilnim sprejem. Zalijepiti na slikarsko platno. Materijal iskidati na trakice. Umakati u smjesu gipsa, drvofiksa i vode(1:1:2) , slagati oko slike praveći nabore. Osušeno bojati po želji. Preko svega preći sa Iridescent medium Reeves. Prelakirati |
|
![]() |
|
E, da zaboravila sam napisat, prijelaz između slike i platna su zgužvane salvete zalijepljene sa istom smjesom.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala ti draga na objašnjenjima i detaljnim uputama
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ma bravo. Kutija je predivna. Ja obožavam te boje.
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
HVALA ,HVALA,HVALA prepisujem u tekicu pa neka se recept nađe i za buduče generacije (unuku) kad počne jednom radit
![]() ![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
jani me preduhitrila... potpisujem... ![]() ![]() hvala ti... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Molim , uvjek spremna za
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Prekrasni radovi....prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
hvala.....to je moja prva primljena poruka i sad cvrkućem od sreće...i ja sam tebi htjela poslati....napisala sam i nisam znala kako je poslati...kuda da kliknem ....tako da mi i zbog toga taj lumos se čini nemoguć.....al pokušat ću naručiti....idem odma...a radovi su ti predobri.....one škure gledam još dok se nisam počela baviti...to mi je tako lijep ukras....poseban mi je a ova kutija sa folijom, za nju mi treba malo hrabrosti , al probat ću...
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Sirena je prekrasna...nemam druge riječi...boje, okvir, sve
![]() a kutija sa ružom isto....i ja ću si ''prepisati recept'' pa za jedno 100 godina kad se usavršim..hehe... < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Krasno je sve ,ali da li je ovo gore iznad tanjurića ,napravljeno od stiropora i neka masa prekotoga?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |