Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glicinija - Wisteria
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glicinija - Wisteria

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
Korisnik
Poruka
Haggkvist View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Haggkvist Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2012 u 17:10
Hm, evo jednog pitanja vezanog uz gliciniju, mada ga je možda već netko i postavio. Da li glicinija može uspjevati i npr. vazi na balkonu ili joj treba puno prostora za širit korijen?!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
trava View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 657
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 08:54
Vidio sam više puta na slikama bonsai napravljen od glicinije. 
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2012 u 08:59
Originalno poslano od člana Haggkvist Haggkvist napisao:

Hm, evo jednog pitanja vezanog uz gliciniju, mada ga je možda već netko i postavio. Da li glicinija može uspjevati i npr. vazi na
balkonu ili joj treba puno prostora za širit korijen?!

Najprije dobro došao!
Glicinija može rasti i u vazama.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
morena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2012 u 10:50
Ja sam od susjede dobila sjeme Wisterie,posijala sam i sad sa nestrpljenjem čekam dali će šta niknutismile160
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 09:29
zanima me kakve su vam ove godine glicinije , ja sam mislila da je moja gotova ali na sreču potjerala je ali samo listove nema cvjetova, sretna sam da je živa stvarno bi bila šteta

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 14:34
Moja bijela glicinija koja je lani dala par cvjetova, ove godine je imala najmanje stotinu pupova i naravno da ju je sredio onaj mraz u ranom travnju. Lista, živa je, ima samo jedan cvijet.
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
Ketty View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 43
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ketty Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 22:19
ima listove ali su cvjetovi izostali. al moja je još mala. prošle godine posađena.
Na vrh
saana View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 10:46
tek sam ovog proljeća kupila gliciniju i to plavu, veeeelika mi je želja pronaći bijelu, rasadnike i trgovačke centre u Osijeku sam obišla ali na moju veliku žalost nisam našla niti jednu bijelu gliciniju.... Cry
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 09:51

Uploaded with ImageShack.us

Ova je stara sad 3 god ali je orezivana, sad neznam kak da je raširim da mi tvori zavjesu, dal će se oni tanki izbojci pretvoriti u grane ako ih ostavim?

Tena 28.3.2010
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 23:18
Dina, lijepa ti je kućica, posebno zbog terase. Gliciniji se u ožujku prošlogodišnji izboji skrate na pola, a u srpnju na 2/3. Izboji ojačaju i šire se, a biljka bolje cvate. Vjerujem da će ti tvoja glicinija uskoro prekriti sve grede jer jako brzo raste, a iduće godine obilno cvasti. Još nešto. Glicinija ne voli gnojidbu, voli siromašno tlo.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2012 u 08:35
Ma to je rodna kuća pokojnog dede, stajala je u čošku dvorišta pa sam je odlučila dotjerati. Malo novi krov, malo terasa i cvijeće i izgleda bolje od one u kojoj živim :D
Hvala na savjetu, nadam se da će cvasti, iako mi nije toliko važno, bit će cvijeća koje če cvast umjesto nje ak ona ne želi....

Tena 28.3.2010
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2012 u 18:56
d.i.n.a čestitam ti na obnovi stare kuće, tako je simpatična, u tim drvenim kućama je jako ugodno boravitiClapsmile78
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2012 u 09:13
Tenks Mari. Nevjerojatno je koliko je hladnije u njoj nego vani, čak je ljepše u toj staroj drvenoj kući boraviti nego u zidanoj. Sve si mislim da ću se pod stare dane u nju preseliti, kad jednom dođu...LOL
Tena 28.3.2010
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 23:25
Anabistrica i Carol ! Pogledajte kako mi se je lijepo primila glicinija koju sam dobila od vas :  

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 23:44
Gute, bas mi je drago, prvo da si opet aktivna na CIF-u, a drugo, da se glicinija dobro drzi. Bude ona za cas narasla, pa je mozes formirati kao drvce ako zelis. smile78
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 22:19
Lijepa je i zelena , napreduje i meni cini veliku radost !
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 23:16
Kad si mi rekla da ti je vrt zarašten u korov i da je sve uvenulo od suše, nisam se ni usudila pitati kak su glicinija i tekoma. A sad vidim da su sretne i vesele kod tebe, pa sam i ja sretna i vesela zbog toga skupa s tobom. Pusa.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Ketty View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 43
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ketty Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 16:15
Upravo se pojavio prvi cvjetić na mojoj gliciniji presađenoj prošle jeseni!
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 19:34
slucajno sam našao ovu predivnu sliku... pa možda nekom posluži kao ideja za vrt
Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 19:38
prekrasno..... a koliko je tu održavanja tek!
Tena 28.3.2010
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.