Glicinija - Wisteria |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Korisnik | |
Haggkvist ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hm, evo jednog pitanja vezanog uz gliciniju, mada ga je možda već netko i postavio. Da li glicinija može uspjevati i npr. vazi na balkonu ili joj treba puno prostora za širit korijen?!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Vidio sam više puta na slikama bonsai napravljen od glicinije.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Najprije dobro došao!
Glicinija može rasti i u vazama.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Ja sam od susjede dobila sjeme Wisterie,posijala sam i sad sa nestrpljenjem čekam dali će šta niknuti
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Moja bijela glicinija koja je lani dala par cvjetova, ove godine je imala najmanje stotinu pupova i naravno da ju je sredio onaj mraz u ranom travnju. Lista, živa je, ima samo jedan cvijet.
|
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Ketty ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
ima listove ali su cvjetovi izostali. al moja je još mala. prošle godine posađena.
|
|
![]() |
|
saana ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
tek sam ovog proljeća kupila gliciniju i to plavu, veeeelika mi je želja pronaći bijelu, rasadnike i trgovačke centre u Osijeku sam obišla ali na moju veliku žalost nisam našla niti jednu bijelu gliciniju....
![]() |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Uploaded with ImageShack.us |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dina, lijepa ti je kućica, posebno zbog terase. Gliciniji se u ožujku prošlogodišnji izboji skrate na pola, a u srpnju na 2/3. Izboji ojačaju i šire se, a biljka bolje cvate. Vjerujem da će ti tvoja glicinija uskoro prekriti sve grede jer jako brzo raste, a iduće godine obilno cvasti. Još nešto. Glicinija ne voli gnojidbu, voli siromašno tlo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Ma to je rodna kuća pokojnog dede, stajala je u čošku dvorišta pa sam je odlučila dotjerati. Malo novi krov, malo terasa i cvijeće i izgleda bolje od one u kojoj živim :D
Hvala na savjetu, nadam se da će cvasti, iako mi nije toliko važno, bit će cvijeća koje če cvast umjesto nje ak ona ne želi....
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
d.i.n.a čestitam ti na obnovi stare kuće, tako je simpatična, u tim drvenim kućama je jako ugodno boraviti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tenks Mari. Nevjerojatno je koliko je hladnije u njoj nego vani, čak je ljepše u toj staroj drvenoj kući boraviti nego u zidanoj. Sve si mislim da ću se pod stare dane u nju preseliti, kad jednom dođu...
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Anabistrica i Carol ! Pogledajte kako mi se je lijepo primila glicinija koju sam dobila od vas :
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Gute, bas mi je drago, prvo da si opet aktivna na CIF-u, a drugo, da se glicinija dobro drzi. Bude ona za cas narasla, pa je mozes formirati kao drvce ako zelis.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Lijepa je i zelena , napreduje i meni cini veliku radost !
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kad si mi rekla da ti je vrt zarašten u korov i da je sve uvenulo od suše, nisam se ni usudila pitati kak su glicinija i tekoma. A sad vidim da su sretne i vesele kod tebe, pa sam i ja sretna i vesela zbog toga skupa s tobom. Pusa.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Ketty ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 43 |
Upravo se pojavio prvi cvjetić na mojoj gliciniji presađenoj prošle jeseni!
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() slucajno sam našao ovu predivnu sliku... pa možda nekom posluži kao ideja za vrt
|
|
![]() |
|
prekrasno..... a koliko je tu održavanja tek!
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |