Zamjenski materijali za decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 26> |
Korisnik | |
ina034 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ova slika sa pukotinama rađenim drvofiksom mi je savršena!! ..ja sam probala ali mi nikako neide moli te da mi objasniš kako si to tako dobro napravila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Butterfly dobro došla, ja koristim zamjenske materijale - fasadnu boju koju toniram sa Dipi - tonerima, Swing Color akrilni lak stavljam gore kao zaštitu, obično u 3 sloja. Ja jedino ne volim lijepiti drvofixom, nikad mi nije kao original ljepilo, te obavezno u hobi dučanima kupujem cracle medium za raspucavanje. Nedavno sam u Mileru kupila dosta povoljno, odnosno za nekih 48 kn Art Potch lak ljepilo od 250 ml. To stvarno dugo traje! Kistove sam već nekoliko puta kupila pakiranje od 10 komada u Intersparu - vrlo su kvalitetni i cijena od 38 kn - ako se dobro sječam, a u hobi artu bi toliko platila dva kistića. Uglavnom snalazimo se svakako da uštedimo na repromaterijalu - a salvete najviše razmjenjujemo, ja ponekad i kupujem pojedinačno, da ne kupujem cijeli paket. Učit češ usput, ali moja preporuka, kupi original ljepilo!
|
|
![]() |
|
butterfly :) ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 3 |
Pozdrav :) , nova sam u ovome, tj. nabavljam polako materijale. Osobno ne poznam nikoga tko se ovime bavi a meni je tako odlično.
Pričitala sam topic o savjetima kako krenuti. ALi mene zanima, s obzirom da sam studentica nemam baš preveliki budžet =P... koji su zamjenski materijali? Imam drvofix, znači s time zalijepim salvetu. Ali što onda gore kao zaštitu? Da li može lak za drvo? |
|
![]() |
|
Branki ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Okić hvala na savjetu, kupila sam krakle medium pa ćemo vidjeti kako ide
![]() |
|
![]() |
|
natasatodorovic ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 7 |
pozdrav drage,puno zanimljivih ideja,zamjenskih materijala,svega,meni treba Vasa pomoc;naime moj 2k lak nikako nepuca,sve uradeno kako treba,samo nemam patine probala sam sa sjenilom..................ali nevidim nigdje pukotine.i ako se neka i pojavi sasvim je malena.Nadam se pomoci............hvala
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Oprosti Branki, kad otvorim uputstva i savjete otvore se ova tema, znači ja u krivu, u dobroj si temi.
![]() |
|
![]() |
|
Branki, dobro došla. Za pitanja i savjete imaš posebnu temu, ovo je samo za zamjenske materijale. Da koristimo vosak ali ne za krakle efekt. Tamnu podlogu prijeđeš svijećom, natrljaš, ne kapati ni paliti svijeću. Kad prebojaš svjetlijom i kad se osuši, brusnim papirom laganim potezima skidaš svjetlu boju da dobiješ pohabani efekt. Za krakle efekt moraš kupiti krakle medium ,njime premazati tamnu podlogu ,kad se osuši nanjeti svjetlu boju i ona se raspuca u krakle efekt. Nadam se da sam ti pomogla.
Ako još nešto trebaš navrati u temu Uputstva i savjeti.
![]() |
|
![]() |
|
Branki ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 2 |
Pozdrav cure, nova, tj. najnovija sam ovdje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Otvorila ovu stranicu, ali tamo ničega od decoupage, ništa čajne vrećice ![]() |
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
![]() |
|
zašto meni neće ova stranica da se otvori, ima li još tko ovakav problem ![]() |
|
![]() |
|
ina034 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
drage cure partim več jako dugo ovaj forum i eto odlučila sam se uključiti ija..Dosta dugo radi sa svime i svačime
kao decoupage, slokam na staklu itd..ali imam jedno pitanje da li je netko od vas lakirao nekim zamjenskim završnim lakom koi može u perilicu...hvala vam ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natasatodorovic ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 7 |
[IMG">http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/f495f1b1-705397_138244559661193_499395047_o.jpg" />mada sam nova u ovome,molim misljenje
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Repromaterijal-Suveniri Nakit na fejsu
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
moonfairy ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozdrav, možete mi molim vas reći di se mogu povoljno nabaviti drvene kutije? Po hobby dučanima mi se čine prenapuhane cijene, a ne znam uopče di da ih tražim?! Hvala unaprijed!!
![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Kistove pokušajte poslije pranja potopiti na kratko u regenerator za kosu ,meni budu kao novi , poslije namakanja isprati.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kokice, ja ih kupujem u hobby shopovima, drugdje nisam vidjela.
|
|
![]() |
|
kokica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 24 |
Evo, da pitam i ovdje, radim kuglice od stiropora ali gdje da nabavim one kukice sto idu u kuglicu?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |