Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 68>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 17:09
Hazel Mae
File:Hazel%20Mae%20Ripe.jpg
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 17:05
Fireworks
File:Fireworks%202012-10-11.JPG
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 17:04
File:Evergreen%20Ripe.jpg
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 17:03
Eva Purple Ball
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 16:56
Elberta Girl
File:TB%20Elberta%20Girl%20Fruit.jpg
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 16:48
File:Elbe%20Sliced.jpg
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 16:45
Datoteka:%20%28Emerald%29%20Evergreen%20Ripe.jpg
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 10:09
Admine ja se ispričavam....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 07:22
imate brbljaonicu... privatne teme ostavljajte čiste od chata
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:33

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:31
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

mmooonsić, pa kaj smo si tak sličene.. pitam se kaj je tvoj tata delal vu Zgrebu..kahm, kad smo si tak identične, moram u potragu za porijeklom..heheheh

Tko zna draga, možda smo mi i http://www.youtube.com/watch?v=rsntav6AHCA
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:29
Jooooooj Pustolovko,pa i jesam uzgojila svoj ananas, samo što sam prije kupila plod i onda uzgojila biljku! Wiz otišla sam lutati tražiti fotku ananasa i sad vidim da ga uopće nisam ni stavila u svoju temu...
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:23
Pustolov, i ostali

laku%20noć
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:22
odoh pa se cujemo Jopet papa vam
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:21
..a di je moons?
..sirota moja Pustolov...boli duza, ahahaha
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:19
joj monstera cekam sliku ananasa,a nemrem vise sjedit od umora
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:19
mmooonsić, pa kaj smo si tak sličene.. pitam se kaj je tvoj tata delal vu Zgrebu..kahm, kad smo si tak identične, moram u potragu za porijeklom..heheheh
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:15
a ja pomislila ti uzgojila svoj ananas
odoh vam i ja haman da cu ja prije Fikija kidnut odavde
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:14
U trgovini, tako je i moj stigao! Da ima malih naokolo rado bih ti poslala, no još ih nema na vidiku....Obično kad se mali pojave,stara biljka ugiba......idem ti potražiti,možda imam ovdje negdje fotku..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2012 u 00:13
I JA bih ananas,gdje si bum našel sadnicu??
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3940414243 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.