dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181182183184185 222> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da nema slika ruža
![]() Lijepo si obnovila kolekciju kaktusa i sukulenata ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Stigla sam i ja po svoju dozu ljepote k tebi. Naišla na divne žute ruže, malen cvjetić žutkić i roza ljepotana!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
U ovo zimsko vrijeme mi kontinentalci se veselimo svakom cvijetiću, adenium ti je prelijep kao i ružice, a noviteti
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Uvijek me veseli doći k tebi, žućka je preljepa, a vidim da je i ostalo cvijeće u skladu s bojama jeseni, jedino odenium iskače ali ćemo mu oprostiti, jer on je ipak kralj topline i boje pa se i u skladu s tim i ponaša, tebi i našoj Bebi još cvijeta a to je za svaku pohvalu , svaka čast.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kamenar,kod tebe je ipak drugačija klima,morala sam ruže porezati,a kaktusi sad spavaju svoj sam,neka budu na miru,možda ih jednom i poslikam
![]() Glikica,žuta je moja boja
![]() Aralija,sad kad nema drugog cvijeća,svakom cvijetiću se veselim
![]() Camellia,nisam moglo odoljeti,morala sam ih uzeti
![]() Mari,uvijek se veselim tvojoj posjeti
![]() Korijenko,ruže više ne smijem kupovati jer nemam mjesta više za njim,a kaktusi su mali pa ih negdje ipak uguram
![]() Anaida,dobra naša vilo
![]() Belica
![]() Svima velika
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno si se ponovila kaktusićima, a ruža je stvarno prekrasna, a i pacifika
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bome je stigla prava zima i sterala naše vrtove pod bijeli poplun da spavaju zimski san. Zato je još ljepše cvijeće koje sada cvate u kući.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
lijepo je kod tebe i vani i u kući,rascvjetano,a vani posuto sa pahuljama
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
brrrrrr zimaaaaaa kod tebe ,al cvjetici su me ugrijali malo
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
uh ta zima! Al zato nas sad raduju cvijetići u kući
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
e stvarno nas je zatpalo abelje je to nego golomrazica pa-15 .Tebi i bjelinu upotpunjava orhideja baš je lijepa
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Malo sam prošetala, divila sam se tvojim ružama i opet čekam proljeće, ove zimske ću preskočiti... jedino mogu uživati u orhideji, divna je!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
sva sam se naježila jutros na ove slike snijega... odmah me podsjetilo na moj vrt isto... brrr... samo se nadam da neće opet tako napadati jer su najavili još tih zimskih gadosti. Zato ti je orhidejica baš nekako krasna !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mk ova ljepota cvijeća uz snijeg je melem za moje oči, valjda zato što ga mi nemamo , a vidim kontinentalci svi pišu brrr a mi dalmoši (bar ja) da ga je malo i kod nas bez obzira na brrr.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasna zimska idila u međumurju
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Da ne ponavljam sliku još jednom,stvarno je prekrasna.Kod mene se ni jedna biljka ne vidi,samo drveće.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima na posjeti,nema previše snijega,ali nije nimalo ugodno se ujutro probuditi a vani -18
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181182183184185 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |