Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:13
moonsić, naj se žalostiti, naići češ većWinktak ti je i meni, trebam nać sliku i ime rajćice za razmjenu sa poljacima, ljudi me lijepo pitaju a ja ko tuka..nemrem pronać ni ime ni sliku...a znam u glavi kako izgleda, da se obesiš..
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:14
...i ja se ispričavam, ak sam si dala maha u citiranju...soooorrry, nećem višeSmile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:14
Ne znam ima li uopće igdje slika toga prefinog graha....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:16
moons..idi na onu moju temu sa prepoznavanjem sorti graha, ako imaš koju sliku sa nekom sortom slobodno stavi tamo, zato sam i htijela da se nekako upoznamo sa sortama na taj način.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:22
wizz,sjeme ću ti poslati kada se snijeg otopi,jer sam blok. do pošte!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:28
Wiz sad nemam nikakvog graha ,osim onog niskog šarenog trešnjara.. Eeeee da imaš pravo za taj crveni grah, to je meksički grah!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 22:17
haaahahahhaha dobro si mu vratila
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

Fiki...sad bum i ja tebe furt ispitivala...a kaaad ćeš mi poslati...kaaad, kaaad, kolko dugo moram ćekati papa strumph[IMG]smileys/smiley17.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Tongue" />

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 22:19
eto da se i ja ispricam,ali jesam li dobro skuzila jel se ovako salje poruka kao ja prethodnu ??
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 22:45
Pustolov, da tak, al ja ću navesti ime tj nick kome odgovaram, više neću citiratiWink
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 23:42

I ja mislim da je lakše tako, ako se nekome kome se odgovara navede samo ime/nick..                 
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 10:28
Ovdje sam svašta vidjela i svašta naučila smile211Kao što rekoh postadoh redovni gost,  koliko "često" ja dođem uvijek imam puno stranica za čitati i gledati slikice, uživala u svakom trenutku smile58
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 22:35
..hehehehh...pučka nam je svečanos i velika eadost što smo od neke koristi...
Ksan,nadam se da će biti još pokoja mudra i pametna povrtlarska besjedaSmile
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 22:54
Wiz,sandučić ti je pun i neprima poruke!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 23:11
.. rajćica dalmatiner
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 23:26
uh zar se vi to samo dopisuejte,a ja cekam ovdje sama
Na vrh
freya0506 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 6
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje freya0506 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 13:42

Hvala Vam svima na savjetu oko mog novog vrta, dok ne vidim neku dugoročnu prognozu za ovo ljeto neću planirati ništa osim luka i krumpira. A svašta bih htjela. Savjet za kopar ću posebno memorirati. Medjutim, čula sam da kopar i ne niče svuda, tko zna kako će se ponašati u mojoj glini..      

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 20:00
Freya,Struktura tla,glinovitoga,možeš poboljšati pomoću/dodavanjem pijeska/dodavanjem komposta/U sput koristi ekološke tehnike ,vrt će ti biti super!Ako ti treba savjet   samo mi se javi!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 22:33
neke vrijednije sorte rajćica sijemenke sadim na ovaj način(slika nije moja)
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 22:45
..moje omiljene sorte rajčica izvor:http://t.tatianastomatobase.com
UJEDNO...SORTE KOJE IMAM
TERHUNE
Datoteka:%20Terhune%20Sliced0.jpg

Todd County Amish
File:Todd%20County%20Amish.jpg
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2012 u 22:49
Viz iz prve slike ne mogu rasšoznati u cemu sjemenje raste mozes li mi pomoci ?
druga slika tvoje omiljene sorte zanima me po cemu su posebne? slice mi jabucaru dosta koje mi sadimo i zadovoljni smo urodom i ukusom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.