Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wiz povrtnjak u malom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

wiz povrtnjak u malom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 68>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:31

..pošalji koji kilo graha i boba...to mi jaaaako fali,,,šmrc..bob je moj favorit...mm voli grah..[IMG]smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

[/QUOTE] Pošaljem ti sjeme moga graha starinskog,3 sorte,visoki šareni,niski šareni,zelenkasto-žuti visoki!Sjeme čuvam 10 godina,svake godine   obnavljam sjeme!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:36
Wiz znaš li za onaj starinski sivak,grah, ujedno mu neki kažu i mahunar, zato jer je prefin i za mahune,a o pobranom u zeleni ( mladi grah) da ni ne pričam...taj mi je jedan od boljih.....ove godine nisam ni mahunu ubrala....ničega nije bilo, gole stabljike!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:37
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Wiz isto je s mladim grahom i kod mene. Volim natrpati punu škrinju mladog graha, nek ga ima,iako nije da ga baš volimo prečesto jesti. Ove godine jedva da sam uhvatila nešto za sjeme...A još ću morati upecati onaj debeli crveni grah dok ga bude u Kauflandu...Taj nam je zakon,prefin je kao kuhano kestenje....Posijala sam ga i niknuo je....no urod je bio ravan nuli...

..koji je to crveni grah?..ja sam narućila ljubičasti Blau Hilde, velikog zrna, znaš, mm ti je dalmoš i voli paštafažol i voli gravče na tavče, ja to moram imati kako god znam iduće godine..
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:40
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Wiz znaš li za onaj starinski sivak,grah, ujedno mu neki kažu i mahunar, zato jer je prefin i za mahune,a o pobranom u zeleni ( mladi grah) da ni ne pričam...taj mi je jedan od boljih.....ove godine nisam ni mahunu ubrala....ničega nije bilo, gole stabljike!

..koma da, isto i kod mene od velikog šarenog ljubišasto crnog zrna, plakala sam se doslovno, i jedan što sam dobila iz Canade, par mahuna sam ulovila pa ak uspijem nagodinu razmnožiti, kako je krenulo sve cvijetati, pa oko centimetar duge mahune zahvatila suša i sve poispadalo,iCry
 sunce spržilo..
neznam koji je to grah, imaš slikicu?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:41
...Fiki...moooožee...evo već me fata euforija
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:45
Moj savjet sa Grahom!
1.u Zimu preštigat vrt,nagnojit ga sa Ovčjim Gnojivom i dodati malo pjeska
2.U Rano proljeće pepeo i vapno razasuti po tlu
3.Prefrezat,u jesen sam sve opalo lišće ubacio na to tlo,ono je već istrunilo!Dobar izvor magnezija
4.Radio sam malč i 3. vrste   bosiljka sam imao kraj njega jer sam čuo da   odbija insekte! Sve mi je ispalo super!! Nadam se da će vam pomoći!Ali potrebna je i odgovarajuća sorta graha,Jer u mene je zemlja   glinovita,teška za obrađivati"Kod mene je bilo extra!!!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:46
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

...Fiki...moooožee...evo već me fata euforija[IMG">http://tuub.net/resim_m/pictures/2012/10/adbe35f73597f9730350447ef9795b45.gif/resim/gangnam-style-gif.jpg" />
Koliko ću ti spremiti zrna u kuverti?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:55
Originalno poslano od člana Fiki Fiki napisao:

...Fiki...moooožee...evo već me fata euforija[IMG">http://tuub.net/resim_m/pictures/2012/10/adbe35f73597f9730350447ef9795b45.gif/resim/gangnam-style-gif.jpg" />

..a što ja da kažem, koliko?daj šta daš, i neide ti to u kovertu, jokjok, to se pakira u kutijice, kaj oš da carinici zaplijeneSmile
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 20:58

..a što ja da kažem, koliko?daj šta daš, i neide ti to u kovertu, jokjok, to se pakira u kutijice, kaj oš da carinici zaplijene[IMG]smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

Kako ja to dobro spakiram,neće ga ni Sv.Ante pronaći na carini!AHHAHAHAH,Šaljem ti više sjemena ,kaj ćeš od par sjemenki!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:02

..koji je to crveni grah?..ja sam narućila ljubičasti Blau Hilde, velikog zrna, znaš, mm ti je dalmoš i voli paštafažol i voli gravče na tavče, ja to moram imati kako god znam iduće godine..

Crveni grah ponekad imaš u Kauflandu za kupiti,pakiran je po 0,5kg....Ako se ne varam zemlja porijekla mu je Mianmar, ali nema veze, ja u životu još nisam jela tako dobar grah, niski je i mislim da ga ima i konzerviranog, bar sam tako vidila..čekaj možda nađem negdje sliku.   
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:02
ej ljudi ajde se malo pridržavajte ovoga
Originalno poslano od člana administrator administrator napisao:

5.Pisanje postova

· Citiranje (quote) treba koristiti s mjerom i na pravilan način tako da post ostane uredan i razumljiv. Nema potrebe citirati post na koji se odgovor nastavlja neposredno iza. U pravilu se citira samo dio posta na koji se odgovara. Nepravilno citiranje ispravit će moderatori i upozoriti postera da ubuduće pravilno citira.
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:03

Evo ga, nama je baš super, još se i dosta nakuha kao kakav žohar!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:04
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

ej ljudi ajde se malo pridržavajte ovoga

Originalno poslano od člana administrator administrator napisao:

5.Pisanje postova

· Citiranje (quote) treba koristiti s mjerom i na pravilan način tako da post ostane uredan i razumljiv. Nema potrebe citirati post na koji se odgovor nastavlja neposredno iza. U pravilu se citira samo dio posta na koji se odgovara. Nepravilno citiranje ispravit će moderatori i upozoriti postera da ubuduće pravilno citira.
ispričavam se u svoje ime i u ime mojih prijatelja!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:05
...moons, aj nađi da vidim...
Fiki, kaj da biram...daj kaj daš..nemam kaj odrediti kolko čega, ja sve primam, hehehe...samo da Sv Anti ne prošuplji koverta...pa bu bilo jao mjao..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:07

Moj savjet sa Grahom!
1.u Zimu preštigat vrt,nagnojit ga sa Ovčjim Gnojivom i dodati malo pjeska
2.U Rano proljeće pepeo i vapno razasuti po tlu
3.Prefrezat,u jesen sam sve opalo lišće ubacio na to tlo,ono je već istrunilo!Dobar izvor magnezija
4.Radio sam malč i 3. vrste   bosiljka sam imao kraj njega jer sam čuo da   odbija insekte! Sve mi je ispalo super!! [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" /> Nadam se da će vam pomoći!Ali potrebna je i odgovarajuća sorta graha,Jer u mene je zemlja   glinovita,teška za obrađivati"Kod mene je bilo extra!!! [IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" />

Fiki za razliku od tebe, moja ilovasta zemlja je jako dobra i plodna. Uvjek ju kvalitetno prihranim ujesen ili proljeće. Nemam problema s ničim ,osim dok je velika suša...
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:08
HAHAHAHH,neće neće! Šaljem ti sve 3 sorte i nekaj još!
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:09
..moons, nije li to meksički crveni grah, baš mi tako izgleda?
..obratiti ću pažnju kad ću ić u nabavku..zanima me silno koliko je fini, inaće nisam spomenula da volim kifl grah,,i on mi je stradao, zamisli, imam 3 sjemenke, kaj bu bilo iduće godine za škrinju od njegaaaa, hahaha
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:11
Fiki...sad bum i ja tebe furt ispitivala...a kaaad ćeš mi poslati...kaaad, kaaad, kolko dugo moram ćekati papa strumphTongue
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:11
Wiz ne mogu naći sliku sivog graha...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 21:12
Pčelica7 i ja se ispričavam ako sam negdje pogriješila!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1617181920 68>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.