wiz povrtnjak u malom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 68> |
Korisnik | |||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
..pošalji koji kilo graha i boba...to mi jaaaako fali,,,šmrc..bob je moj favorit...mm voli grah..[IMG]smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />
[/QUOTE] Pošaljem ti sjeme moga graha starinskog,3 sorte,visoki šareni,niski šareni,zelenkasto-žuti visoki!Sjeme čuvam 10 godina,svake godine obnavljam sjeme! |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
Wiz znaš li za onaj starinski sivak,grah, ujedno mu neki kažu i mahunar, zato jer je prefin i za mahune,a o pobranom u zeleni ( mladi grah) da ni ne pričam...taj mi je jedan od boljih.....ove godine nisam ni mahunu ubrala....ničega nije bilo, gole stabljike!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
||
..koji je to crveni grah?..ja sam narućila ljubičasti Blau Hilde, velikog zrna, znaš, mm ti je dalmoš i voli paštafažol i voli gravče na tavče, ja to moram imati kako god znam iduće godine..
|
|||
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|||
![]() |
|||
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
||
..koma da, isto i kod mene od velikog šarenog ljubišasto crnog zrna, plakala sam se doslovno, i jedan što sam dobila iz Canade, par mahuna sam ulovila pa ak uspijem nagodinu razmnožiti, kako je krenulo sve cvijetati, pa oko centimetar duge mahune zahvatila suša i sve poispadalo,i ![]() sunce spržilo.. neznam koji je to grah, imaš slikicu?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
||
Moj savjet sa Grahom!
1.u Zimu preštigat vrt,nagnojit ga sa Ovčjim Gnojivom i dodati malo pjeska 2.U Rano proljeće pepeo i vapno razasuti po tlu 3.Prefrezat,u jesen sam sve opalo lišće ubacio na to tlo,ono je već istrunilo!Dobar izvor magnezija 4.Radio sam malč i 3. vrste bosiljka sam imao kraj njega jer sam čuo da odbija insekte! Sve mi je ispalo super!! ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
..a što ja da kažem, koliko?daj šta daš, i neide ti to u kovertu, jokjok, to se pakira u kutijice, kaj oš da carinici zaplijene
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
||
Crveni grah ponekad imaš u Kauflandu za kupiti,pakiran je po 0,5kg....Ako se ne varam zemlja porijekla mu je Mianmar, ali nema veze, ja u životu još nisam jela tako dobar grah, niski je i mislim da ga ima i konzerviranog, bar sam tako vidila..čekaj možda nađem negdje sliku. ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
||
ej ljudi ajde se malo pridržavajte ovoga
|
|||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|||
![]() |
|||
||
![]() Evo ga, nama je baš super, još se i dosta nakuha kao kakav žohar! ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
...moons, aj nađi da vidim...
Fiki, kaj da biram...daj kaj daš..nemam kaj odrediti kolko čega, ja sve primam, hehehe...samo da Sv Anti ne prošuplji koverta...pa bu bilo jao mjao..
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Fiki za razliku od tebe, moja ilovasta zemlja je jako dobra i plodna. Uvjek ju kvalitetno prihranim ujesen ili proljeće. Nemam problema s ničim ,osim dok je velika suša... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
HAHAHAHH,neće neće!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
..moons, nije li to meksički crveni grah, baš mi tako izgleda?
..obratiti ću pažnju kad ću ić u nabavku..zanima me silno koliko je fini, inaće nisam spomenula da volim kifl grah,,i on mi je stradao, zamisli, imam 3 sjemenke, kaj bu bilo iduće godine za škrinju od njegaaaa, hahaha
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Fiki...sad bum i ja tebe furt ispitivala...a kaaad ćeš mi poslati...kaaad, kaaad, kolko dugo moram ćekati papa strumph
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Wiz ne mogu naći sliku sivog graha...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Pčelica7 i ja se ispričavam ako sam negdje pogriješila!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |