Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 90> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasne su ti ruže, lantane i ostalo cvijeće, a i nove kamenjare si napravila, baš si vrijedna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala na posjeti cure
![]() Drago mi je da vam se sviđaju moji cvjetići, koji su zaista sada prošlost ali dok sam vam sve pokazala, neki su se i umorili ![]() Moon, drago mi je da ti se sviđaju kamenjari, zapravo jedna je spiralna gredica a drugi će biti samo za sukulente. ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
evo san te našla
![]() sve ti je tako slatko,lipo,uredno....dječica prekrasna ![]() ....kad uhvatim vrimena moran od prve do zadnje str prolistati.......pozzzzz ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasni mladenci,roditelji a i cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Mira nam se vratila, opet kopka i slaze kamenje. U proljece ce sigurno biti sve skockano sa puno novih biljcica.
Ruzice su ti jako lijepe i stare i nove.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
miro sad kad si se dobro odmorila očekujemo slikice tvoga vrta mora ,morskog ugođaja...
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Prelijepo. slike s vjenčanja, najiskrenije Miro - dugo nisam lijepše vidjela ! Oduševljena sam aranžmanima, uređenjem, hranom, a mladenci su prekrasni- sve lijepe želje im šaljem za njihov budući život !
A o cvijeću- ma što uopće reći- krasno ti je ! Posebno mi se svidjela ona slika čuvarkuća u kamenu- nekako mi je baš umjetnički složeno i slikano ! Tsuću bravo za tebe Miro ! I usput, sad sam te snimila i koroz fotke... prava lijepotica ! Lijepi pozdravi iz Zg ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Mira nam se vratila u vrt
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Napokon da i ja malo prošetam tvojim vrtovima, koje si tako lijepo uredila.
Uživala sam gledajući slike sa vjenčanja. Neka mladu obitelj, kao i sve vas prati zdravlje, sreća, ljubav, razumijevanje. ![]() A tvoji cvjetići, ruže, novo uređene kamene gredice, ma nemam riječi. Kamenjar će biti prekrasan ![]() Šaljem cijeloj obitelji puno ![]() Da, čestitke na pređenih 4000 postova! ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() s Sretan vam i blagoslovljen Božić, drage moje cvijetne prijateljice !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Šetnja tvoji, vrtom napunila mi je srce za duže vrijeme,ljepotom,skladnom peirodom ,mirom i Vašom zajedničkom slikom,kao kruna na sve što te draga Miro okružuje. Sretna i vesela budi mi i u NG 2013. ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Želim ti puno zdravlja, sreće, ljubavi... želim ti da slijedeći Božić budeš najsretnija baka!
Sretan Božić cijeloj obitelji! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala cure na čestitkama, voljela bih da mi se ispuni dadinicina želja..
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Sretan Božić!
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Sretan Božić tebi i tvojoj cijeloj obitelji
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sretan Božić i teti Miro i tvojoj obitelji od srca želim
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sretne Božićne blagdane tebi i tvojoj obitelji
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |