Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 22:36
krasne su ti ruže, lantane i ostalo cvijeće, a i nove kamenjare si napravila, baš si vrijedna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 08:14
Hvala na posjeti cure Smile
Drago mi je da vam se sviđaju moji cvjetići,  koji su zaista sada prošlost ali dok sam vam sve pokazala, neki su se i umorili Confused

Moon, drago mi je da ti se sviđaju kamenjari, zapravo jedna je spiralna gredica a drugi će biti samo za sukulente.

smile79
Rijeka

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 14:10
evo san te našla
sve ti je tako slatko,lipo,uredno....dječica prekrasna

....kad uhvatim vrimena moran od prve do zadnje str prolistati.......pozzzzz
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 16:09
Prekrasni mladenci,roditelji a i cvijeće Clap
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 19:34
Mira nam se vratila, opet kopka i slaze kamenje. U proljece ce sigurno biti sve skockano sa puno novih biljcica.
Ruzice su ti jako lijepe i stare i nove.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 21:08
miro sad kad si se dobro odmorila očekujemo slikice tvoga vrta mora ,morskog ugođaja...
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 07:27
Prelijepo. slike s vjenčanja, najiskrenije Miro - dugo nisam lijepše vidjela ! Oduševljena sam aranžmanima, uređenjem, hranom, a mladenci su prekrasni- sve lijepe želje im šaljem za njihov budući život !

A o cvijeću- ma što uopće reći- krasno ti je ! Posebno mi se svidjela ona slika čuvarkuća u kamenu- nekako mi je baš umjetnički složeno i slikano !

Tsuću bravo za tebe Miro ! I usput, sad sam te snimila i koroz fotke... prava lijepotica !

Lijepi pozdravi iz Zg smile79
belica,zagreb
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Prosinac 2012 u 22:26
Mira nam se vratila u vrt smile213Imam osjećaj da je cijelo vrijeme izbivanja pomalo planirala šta će novoga napraviti u vrtu. Sad vidimo rezultate. Bit će to izvrsno kad se popuni.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2012 u 00:47
Napokon da i ja malo prošetam tvojim vrtovima, koje si tako lijepo uredila.
Uživala sam gledajući slike sa vjenčanja. Neka mladu obitelj, kao i sve vas prati zdravlje, sreća, ljubav, razumijevanje.       smile81
A tvoji cvjetići, ruže, novo uređene kamene gredice, ma nemam riječi. Kamenjar će biti prekrasan Tongue.
Šaljem cijeloj obitelji puno smile79.
Da, čestitke na pređenih 4000 postova!    smile73
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 11:05

zhe9zvar1excax7oujy6.jpg

m79w9qbosv6fivko1vt3.jpg

d64pluudbt6egt7sgu6k.jpg
s

Sretan vam i blagoslovljen Božić, drage moje cvijetne prijateljice !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2012 u 17:05

Šetnja tvoji, vrtom napunila mi je srce za duže vrijeme,ljepotom,skladnom peirodom ,mirom i Vašom zajedničkom slikom,kao kruna na sve što te draga Miro okružuje.
Sretna i vesela budi mi i u NG 2013.Clap

[/QUOTE]
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 07:53
belica,zagreb
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 16:45

nova%20godina

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 20:42
Želim ti puno zdravlja, sreće, ljubavi... želim ti da slijedeći Božić budeš najsretnija baka!

Sretan Božić cijeloj obitelji!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2012 u 21:00
Christmas%20HomeSretan Božić
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 00:00
Hvala cure na čestitkama, voljela bih da mi se ispuni dadinicina želja..Smile
Rijeka

Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 11:03
Sretan Božić!

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 14:42
 Sretan Božić  tebi i tvojoj cijeloj obiteljismile154
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 21:54
Sretan Božić i teti Miro i tvojoj obitelji od srca želim smile150
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2012 u 23:12
Sretne Božićne blagdane tebi i tvojoj obitelji smile154
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,875 sekundi.