Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 137> |
Korisnik | |
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Ja sam danas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Jesen je jako dočarana u vašem vrtu!Prekrasno!Još da nas snijeg oće zabijeliti!!!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe jesenske boje u tvom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
aralija i ja se veselim snijegu, nije mi dojadio
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Srce krumpir je više nego simbolika jer je dobiven od sekice, jesen obojala tvoj vrt prekrasnim bojama ali ono što mene oduševljava je hrpica snijega, valjda zato što ga rijetko imamo pa se ja radujem kad padne zajednoo s djecom iz mog susjedstva kad padne, samo da nas vidiš nezna se ko je veće dijete ja (stara baba) ili oni.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Monna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
kad pogledam ove slicice, jesen mi i nije tako tmurna...
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe kao da nije jesen,rascvjetano,živo,uživala sam u šetnji jer kod mene nema više cjećkica koje cvjetaju vani
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divan cvijet anemone, a srce od krumpira je fenomenalno
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
cure
![]() ![]() ![]() koka podsjeti me kad se nađemo na kavi, da čuješ kak zvuči uživo ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Još je nisam čula, al' je prava!!!
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
cure
![]() ![]() dadinica a meni se mota po glavi jedna druga Ja sam mali kauboj, to cila riva zna, kroz kuhinju i sooobuu na metli jašim ja. Širajzlin mi je kebac a lonac mi šešir.. Yea, ja sam mali kauuboooj ..i evo ti krumpir! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
srce...klip....ups
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Mari moja, sad sam se nasmijala tvom krompiriću! Ne znam zašto, ali sjetila sam se pjesmice koju smo pjevuckali kao djeca
"Srce moje od krompira, kad te vidim nemam mira" |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |