Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 229230231232233 407> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@bebolina i @ajama, lijepi adeniumi u svojim klasama naravno !
@ajama, šteta za prozorsku dasku. |
|
![]() |
|
@ajo, ovo su sve samo ne jadnici
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala pinus,ali zaboga nemoj moje mjerit s bebolininima.
moramo se boriti za novu dasku
hvala baby.jadnici su jer su izbačeni s prozora,bili napadnuti ušima ,ali ja se o njima ipak najviše brinem
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina divan je
ajama krasni su ti, nisu jadnici
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Pinus pa kako ti je sijanac iz 2012-te već procvao? šta im radiš??? predivan je
![]() ajde stvarno udijeli koji savjet...moji ne mrdaju |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
O joj kontesa. Vidi se da nisi dugo bila na ovoj temi . Pišem kontinuirano o tome kako ih uzgajam. Čini mi se da sam kao kakva papiga .
Pročitaj malo moje stare postove bar od kolovoza dalje. Ako te zanima. Da se ne ponavljam. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Pinus dragi, da ja imam vremena čitati stare postove ne bih te pitala da mi ukratko objasniš što radiš s njima
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
je..za u miru obići sve ono što želiš, a toga je puno previše
ne muči se previše sa odgovorom...snaći ću se i bez njega ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
a ja gledam i nemogu vjerovat da je ovaj cvijet toliko popularan... ne zbog samog cvijeta i biljke, nego gledajuči poruke ova tema je zasjenila sve ostale biljke na ovom forumu :o)))
neočekivano
![]() jer biljke i priroda su neprevidljivi... :o))
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Koliko smo složni i vrijedni, nemamo potrebu za "uskakanjem" modova, a na proljeće najavljenu "čoporativnu" sjetvu i kalemljenje biljaka, s velikim nestrpljenjem svi spremno iščekujemo.
![]() Dođi nam opet
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Velika je prednost kada znaš da malo znaš. Prinuđen si da čitaš tuđa iskustva o uzgoju sukulenata. Još ako imaš sreću da izabereš prave učitelje nema boljeg. Odmah u startu si u velikoj prednosti. Eliminiraš sve svoje zablude i greške do kojih bi neminovno došlo jer misliš da nešto znaš a u stvari si u velikoj zabludi.
Da ne kompliciram za one koji su u sličnom položaju kao ja predlažem da počnu čitati Hrovatin Dušana, Jocu Cirkovića sa SB-a i Zvone Rovška. Sva trojica su vrhunski majstori i znalci koji svoje veliko iskustvo i znanje o uzgoju sukulenata nesebično dijele. Niti jednog od njih ne treba doslovno „kopirati“. Nitko od njih ne pozna moje (naše) uslove kod uzgoja ali važni su principi. Hrovatina i Rovška sam imao sreću osobno upoznati još da mogu platiti pivo Joci nitko sretniji od mene. Za one koji nemaju „sreće“ sa uzgojem adeniuma neka do proljeća nabave sjeme i početkom ožujka krećemo sa kako kaže @bebolina „čoporativnom sjetvom“. Do tada imamo vremena da malo diskutiramo o svjetlu,supstratu, vodi, gnojenju i još koje čemu. |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bebolina,Ajama,Pinus
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 229230231232233 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |