Stigla i ja! |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
kokica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Studeni 2012 u 21:21 |
Moj prvi uradak, kako vam se svidja?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kokica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Dobro došla kokice
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro dosla kokice u dustvo teta salveta....jako lijep rad ,samo nastavi.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
DOBRO NAM DOŠLA stolčica je super
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobro došla!
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
Dobro došla!!! stolčica je odlična!!!!!!
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
potpisujem okić i sve što su ti cure prije mene napisale... ![]() rad ne izgleda nimalo početnički... ![]() nadam se da ćeš nas brzo počastiti s još novih radova... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
I ja se pridružujem curama s dobrodošlicom
![]() Stoličica ti je preslatka i kako Klara piše - nimalo početnički ne izgleda, što li ćeš nam tek pokazivati kada "narasteš"?
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Lijepa stoličica. Hajdemo dalje, hoćemo još...
ps: onu sličicu iz moje galerije obrišeš tako da klikneš na edit (dolje lijepo na postu), onda jdnom klikneš mišem na sliku (tada ti se pojave mali kvadratići oko slike) i pritisneš na tastaturi "Delete".
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Dobro došla kokice
![]() stolica je predivna....samo naprijed ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Dobro nam došla Kokice
![]() |
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Kokice, dobro do[la i sve pohvale ya tv oj rad. |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Košarica je preslatka
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
KOšarica je WOW!!
|
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Na slici je jarko bijela, ali boja je onako, vise oker :)
Nisam izdržala dok ne nanesem sve slojeve laka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Lijepi radovi. Glede boja koje opisuješ, ukoliko ćeš fotografirati na dnevnom svetlu boje će ti biti sličnije onima u stvarnosti.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ide mi, u životu ide mi.... to bi trebala pjevati jer za početnika je jakoooo dobro. Dobro nam došla !
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |