Nešto kao dnevnik... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 26> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
makk to sam je ja gađala kamenom, lipo do zg balkona
![]() prinove si dobro smjestila, a kamenje upotpunila pravim stvarima, tj. biljkama ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Sorry, Vis, Vir......kamen je divan.
Kamenjar znaš li ti kako se virski kamen popne na nečiji balkon. Vjerovatno ga privuče miris sarme ![]() Sara ostaje li taj kamen na balkonu ili se na proljeće seli u senjski vrt? |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nije vis makk nego vir
![]() ah taj predivni vir,nema ga na cijelom svijetu ljepsega saro lijepe biljkice,bravo za tebe a susjedi smrdi sarma ,o majko mila,imala sam i ja takvu poznanicu pa joj jadan muz bio zeljan i sarme i palacinke,a kad k meni dođu najedu se a ja namjerno sve to kuham i njih pozivam da uzivaju u pravom domacem mirisu ..tako ti je to kad se opanak pocipeli
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Znam da na forumu glavnu ulogu igraju biljke, ali ja ne mogu da ne primjetim prvo kamen.
2 divna primjerka...samo kako kamen sa Visa dospije na nečiji balkon? |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
hvala moon...još samo moram tu tamnu zemlju zakamuflirati sa crvenkastom, senjskom...no, to će pričekati do proljeća
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prava si vriijednica, kamenje si prekrasno popunila
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...dva kamena s otoka Vira, stigla na moj balkon sa zadarskog druženja...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
reznicu ukrasnog batata sam nedavno dobila od naše štefice, stavila u vodu, pustila je korjenčiće i sada lijepo napreduje:
![]() a ovo je Aeonium iz vrtlarije BB, prije par mjeseci: ![]() i danas: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš su lijepo uredila svoju kuhinju,uživat ćeš u zelenilu do proljeća
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
s obzirom da je vani na balkonu prehladno kuhinja mi je zimski vrt pa sam neki dan posadila neke biljkice kaj mi je poslala moja prijateljica Natalija.
...u ovu teglicu sam samo nadodala hawortie: ![]() novu gasteriu sam smjestila kod jedne stare koju mi je Natalija poslala proljetos, da ova ne samuje: ![]() cilindrice, baš sam vesela kaj ih imam: ![]() reznice Callisie sam isto upiknula kod starih da izgleda još bujnije, valjda će se ukorijeniti: ![]() a kod dracene sam smjestila frčkavi klorofit: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
dobro jutro!
...želim podijeliti jednu zgodnu crticu s vama...kaže mi jučer predstavnik stanara u zgradi kako mu se susjeda s petog kata došla požaliti kako joj smrdi u stanu jer susjeda ispod nje kuha sarmu pa joj miris kroz ventilacione otvore ulazi u njen stan i traži od njega intervenciju...naravno, da žena više ne kuha sarmu jer njoj smrdi kiselo zelje ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
ma nemojte pretjerivati, curke drage
![]() ...u mojoj zgradi ima negdje oko 115 stanova, a samo nas troje-četvero pomalo uređuje, čisti, mete i skuplja tuđe smeće( koje ponekad doleti kroz prozore i preko balkona) uokolo zgrade...to je prežalosno ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ma prekrasno Sara.Susjedi stvarno trebaju biti sretni što te imaju.Jedva čekam ove druge promjene.Sigurna sam da ćeš i to lijepo urediti.
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
odlicno!.....ima nas vise koji uredjujemo oko zgrada
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sarić, bravo ! Blago stanarima tvoje zgrade kaj te imaju ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
krizantema je još od pretprošle jeseni, preživjela je prošlu zimu ![]() a kaj se tiče ajuge, to je ona ružičasta varjegirana, je osjetljivija, , budemo vidjeli kak bude ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I meni je jako lijepo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
i meni se sviđa
![]() hoće li ova krizantema prezimiti? ajuga je variegirana ili mi se čini? par puta sam je posadila, ali nikako da se primi... čini mi se da je osjetljivija od jednobojne |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |