Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mikicin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mikicin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 13:01
Dakle ja danas totalno poludila i otišla u vrt u 7 ujutro.Bilo mi je čak friško.Sredila do kraja krumpir,očistila fažolete i obola pumidore te ih povezala.Bila sam gotova oko 10 sati a onda sam malo još guštala ispod moje veeelike divlje trešnja jer je ispo nje hlad.Poslat ću malo slikica da vidite moj vrt, ali tamo na "moj vrt u slikama".
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 22:47
Ma uživaj u onome što voliš Mikice (bez obzira što drugi mislili)! To je ipak najbitnije.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 13:37
Uh naradila si se pa još popodnevna smjena, no dobro nakon toga opet relaksacija u vrtu, i sve sjeda na svoje mjsto, a doći će i teb, kao i tvojim klincima ljetne ferije, znam da nisu tako duge kao njihove, no ipak.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2008 u 12:09
E sada samo da se pohvalim jer ću valjda puknuti.Moji doma i tako misle da sam "pukla" jer sam stalno u vrtu.Napokon mi je malo lakše na poslu(otišli maturanti) pa je malo manje posla.Uglavnom od ponedjeljka sam kosila i rezala živicu i to dva dana.Dansa sam okopavala krumpir valjda jedno tri dobra sata i ubila se.Nije to bilo samo okopavanje nego i plevljenje.Samo što baobai nisu narasli u vrtu.Sada me još čeka ostatak,mrkva,fažuleti(mahune),obosti pumidore(rajčice),kapula,pobrati grašak itd,its.Naravno da ne želim ne bih to radila ali mi je gušt.Tako se nadam da ću večeras nakon što "klince zgazim" (ili prije oni mene),opet u moj vrt da završim još pola reda krumpira jer mi je sada bilo jako vruće.Sada na kuhanje,tj.završavanje ručka pa na posao.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 20:09
Predivna je slika , a pogotovo cvijeće,
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 19:53

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 19:45
Nisam znala kamo da stavim svoje "million bells",baš su mi zgodni.Tek su krenuli i silno uživam u njima. Malo mi je neka frka sa slikama.
Stalno mi dolazi samo naka glupa slika.
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 17:25
Tu i tamo san.
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 16:37
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Rijeka - DOSTA, sad još samo trebam naučiti prebacivati filmiće i onda stvarno nitko ništa neće pojesti u mojoj kući (osim ako mi središ da Branka donese one kremšnite) ili Mikica pošalje ove keksiće koji tako zanosno mirišu...

....e nego, si ili nisi nas freelance reporter

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 15:48
Originalno poslano od člana Mikica Mikica napisao:

Originalno poslano od člana rijeka53 rijeka53 napisao:

Trči samo trči pred rudo, bu i tebe Ivane strefil Alchajmer, vidiš da je počeo harati po forumu pa udara i po mladim pucama kao što je Mikica!
Žao mi je da nemamo mogućnost pokazivanja na kameru pa da ti pokažem mot ili potez rukom po mojoj kosi koji ja napravim kada mi netko tako komplimentira kao ti.Ahhhh!!!!

Sve se moze,  danas skoro svi fotoaparati mogu i snimati tako da se snimis i onda se registriras na  JUBITO kao sto si se registrirala na FOTOBUCKET, uplodas film i onda stavis link tu i si ga vidimo, evo vidi tu

Ovo su mučićevi zvončari ki pridu i hnan Spinčićen.No ja sebe ne snimam jer radim u školi pa da klinci "ne divljaju",ipak si ne mogu dozvoliti toliku slobodu.
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 15:46
Originalno poslano od člana rijeka53 rijeka53 napisao:

Trči samo trči pred rudo, bu i tebe Ivane strefil Alchajmer, vidiš da je počeo harati po forumu pa udara i po mladim pucama kao što je Mikica!
Žao mi je da nemamo mogućnost pokazivanja na kameru pa da ti pokažem mot ili potez rukom po mojoj kosi koji ja napravim kada mi netko tako komplimentira kao ti.Ahhhh!!!!

Sve se moze,  danas skoro svi fotoaparati mogu i snimati tako da se snimis i onda se registriras na  JUBITO kao sto si se registrirala na FOTOBUCKET, uplodas film i onda stavis link tu i si ga vidimo, evo vidi tu

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 15:29
Rijeka - DOSTA, sad još samo trebam naučiti prebacivati filmiće i onda stvarno nitko ništa neće pojesti u mojoj kući (osim ako mi središ da Branka donese one kremšnite) ili Mikica pošalje ove keksiće koji tako zanosno mirišu...
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 15:10

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 14:23

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2008 u 14:21
Udara Nijemac,hudič ga neće,no ima lijeka.Svaga se ja sjetim,samo polakooooo.Gotovi su keksi,a kako su dobriiiiiiiiiiii!LUDILO!!!!!!!Šteta što nemam fotić,uzela ga MPK na "druženja maturanata" iliti zdravo seljački rečeno,tulum maturanata na Krku koji traje tri dana.Divljanje dok im se dozvoli!Sada sam gotova, još samo ispeći kruh.Uzimam knjigu i pravac vodorava,dok još imam priliku.smile138
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 17:47
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Bodovi: 1213
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 11:16
Kakav njemac???????? ko da koga pukne ???? ne kužimConfused
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2008 u 11:12
E,sada kad sam opet došla na sebe i krenula sa slikama,odnese mi dijete fotić na "ladanje".Tako kada se vrati za par dana opet ću krenuti sa slikanjem,samo da ne zaboravim opet stavljati slikice.Ako me Njemac pukne......smile48
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 21:44
Slike su ti baš super.Thumbs%20Up
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 23:59
Hi,hi,pronašla sam si apaurin,slušam muziku na slušalice i guštam.Sada ću malo na čitanje novina i svega ostaloga što me zanima.Moji su legli a ja sam poslije podne ubila oko i sada je spravaMOJA!smile56
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.