mikicin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Korisnik | ||||
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Dakle ja danas totalno poludila i otišla u vrt u 7 ujutro.Bilo mi je čak friško.Sredila do kraja krumpir,očistila fažolete i obola pumidore te ih povezala.Bila sam gotova oko 10 sati a onda sam malo još guštala ispod moje veeelike divlje trešnja jer je ispo nje hlad.Poslat ću malo slikica da vidite moj vrt, ali tamo na "moj vrt u slikama".
|
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|||
Ma uživaj u onome što voliš Mikice (bez obzira što drugi mislili)! To je ipak najbitnije.
|
||||
![]() |
||||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|||
Uh naradila si se pa još popodnevna smjena, no dobro nakon toga opet relaksacija u vrtu, i sve sjeda na svoje mjsto, a doći će i teb, kao i tvojim klincima ljetne ferije, znam da nisu tako duge kao njihove, no ipak.
|
||||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||||
![]() |
||||
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
|||
E sada samo da se pohvalim jer ću valjda puknuti.Moji doma i tako misle da sam "pukla" jer sam stalno u vrtu.Napokon mi je malo lakše na poslu(otišli maturanti) pa je malo manje posla.Uglavnom od ponedjeljka sam kosila i rezala živicu i to dva dana.Dansa sam okopavala krumpir valjda jedno tri dobra sata i ubila se.Nije to bilo samo okopavanje nego i plevljenje.Samo što baobai nisu narasli u vrtu.Sada me još čeka ostatak,mrkva,fažuleti(mahune),obosti pumidore(rajčice),kapula,pobrati grašak itd,its.Naravno da ne želim ne bih to radila ali mi je gušt.Tako se nadam da ću večeras nakon što "klince zgazim" (ili prije oni mene),opet u moj vrt da završim još pola reda krumpira jer mi je sada bilo jako vruće.Sada na kuhanje,tj.završavanje ručka pa na posao.
|
||||
![]() |
||||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|||
Predivna je slika , a pogotovo cvijeće,
|
||||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
|||
Tu i tamo san.
|
||||
![]() |
||||
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
|||
....e nego, si ili nisi nas freelance reporter
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ovo su mučićevi zvončari ki pridu i hnan Spinčićen.No ja sebe ne snimam jer radim u školi pa da klinci "ne divljaju",ipak si ne mogu dozvoliti toliku slobodu.
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|||
Rijeka - DOSTA, sad još samo trebam naučiti prebacivati filmiće i onda stvarno nitko ništa neće pojesti u mojoj kući (osim ako mi središ da Branka donese one kremšnite) ili Mikica pošalje ove keksiće koji tako zanosno mirišu...
|
||||
![]() |
||||
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
|||
Sve se moze, danas skoro svi fotoaparati mogu i snimati tako da se snimis i onda se registriras na JUBITO kao sto si se registrirala na FOTOBUCKET, uplodas film i onda stavis link tu i si ga vidimo, evo vidi tu
|
||||
![]() |
||||
|||
Žao mi je da nemamo mogućnost pokazivanja na kameru pa da ti pokažem mot ili potez rukom po mojoj kosi koji ja napravim kada mi netko tako komplimentira kao ti.Ahhhh!!!!
|
||||
![]() |
||||
|||
Udara Nijemac,hudič ga neće,no ima lijeka.Svaga se ja sjetim,samo polakooooo.Gotovi su keksi,a kako su dobriiiiiiiiiiii!LUDILO!!!!!!!Šteta što nemam fotić,uzela ga MPK na "druženja maturanata" iliti zdravo seljački rečeno,tulum maturanata na Krku koji traje tri dana.Divljanje dok im se dozvoli!Sada sam gotova, još samo ispeći kruh.Uzimam knjigu i pravac vodorava,dok još imam priliku.
![]() |
||||
![]() |
||||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|||
Trči samo trči pred rudo, bu i tebe Ivane strefil Alchajmer, vidiš da je počeo harati po forumu pa udara i po mladim pucama kao što je Mikica!
|
||||
![]() |
||||
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
|||
Kakav njemac???????? ko da koga pukne ???? ne kužim
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
E,sada kad sam opet došla na sebe i krenula sa slikama,odnese mi dijete fotić na "ladanje".Tako kada se vrati za par dana opet ću krenuti sa slikanjem,samo da ne zaboravim opet stavljati slikice.Ako me Njemac pukne......
![]() |
||||
![]() |
||||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|||
Slike su ti baš super.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Hi,hi,pronašla sam si apaurin,slušam muziku na slušalice i guštam.Sada ću malo na čitanje novina i svega ostaloga što me zanima.Moji su legli a ja sam poslije podne ubila oko i sada je spravaMOJA!
![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |