Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 58> |
Korisnik | |
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fenomenalno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KreativaSilvija ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6 |
Ti su muški stvarno čudni.
Šta ima loše u tome da i oni razvijaju svoju kreativnost??!! Imam i jadnog takvog doma i tri muška djeteta koji za svaku kreativnost imaju dvije lijeve ruke i strašno sam nesretna radi toga. Bravo za tebe i tvog sinčića!! |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Preslatke su ti kuglice...... a ova sinova vjerujem da ti je draža od svih drugih. I ima zašto, drage male ručice su to napravile i imaju nemjerljivu vrijednost - čuvaj to za uspomenu jer je to zaista zavrijedio. On je tako precizno nanio ove boje, nikada ne bih rekla da je to radilo tako maleno dijete.....
![]() A sada tebi jedno pitanje - gdje si nabavila ove "kapice" za kuglice?
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
hahaha...Mima...dobro si mu odgovorila, mužu mislim.
neka samo radi i sin i kćer...tako vježbaju i preciznost, i strpljivost i kretivnost..nikad se ne zna kad će im to zatrebati u životu. I da, kuglice su vam jako lijepe ![]() samo uživajte u obiteljskom hobiju.. < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I na kraju, moram se pohvaliti, ovo je napravio moj dvoipolgodišnji sin.
Moram prepričati par smješnih scena. Prvi dan moj muž dolazi s posla i ugleda u kuhinji moju kćer, sina i mene kako bojamo kuglice. Nije ništa rekao. Drugi dan, opet dolazi kući (on uvijek malo okasni pa je rijetko doma prije 6) i opet nađe u kuhinji nas dvije kako decoupagiramo i našeg sina kako čupka salvete. Onda se zabrinuo i pitao me mora li baš i naš sin decoupagirati i zar se ne može igrati neke "normalne" igre. Ja sam mu odgovorila da mora početi dolaziti ranije s posla i početi se igrati sa sinom "muške" igre ukoliko želi da mu sin izraste u muškarčinu.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
faaaaalaaaaa... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Klara, prvo sam dijelove gdje sam planirala lijepiti salvetu obojala u bijelo, zatim zalijepila salvetu i kad se to dobro osušilo, na rubove salvete sam nalijepila pik traku (da ne zafarbam salvetu i da imam lijepe rubove) i onda sam tek bojala. Prije bojanja sam još na neke dijelove stavila krekl lak i onda kad sam sve pofarbala u zeleno i lila, ti dijelovi su se raspucali. Na kraju sam još dodala šablonu s leptirićima i cvjetićima koju sam na kraju još malo "okitila" s točkicama (leptirova krila i tučci na cvjetićima).
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
čitajući galeriju od početka do kraja saznala puuuno korisnih informacija, a da ne pričam kako sam se nagledala divnih radova
![]() Svaka čast ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
mima, draga - ![]() ![]() cijela površina je bila ofarbana zeleno pa si lijepila salvetu ili ? pliz, aj malo detaljnije otkrij način izrade... vidim da ima i cracklea pa mi nije baš jasan redoslijed... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
hvala mima .. moram malo proguglati...jako me zanima ,a i imam nešto starog namještaja za urediti....samo se triba naoružati strpljivošču i dobrom voljom
![]() pozzzzz vama svima majstoricama ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Hvala, drage moje. Svidjelo se i novopečenoj vlasnici igraonice.
Valisa, to je slaveta, mislim da sam ju kupila u Perlici ili Lumosu, nisam sigurna ali tamo obično kupujem salvete.
11111, u uputstvima i savjetima imaš sve upute a i u našim galerijama se dosta toga nađe. Inače, ne možeš naučiti sve odjednom, kreneš s jednostavnim (akrilna boja, salveta i ljepilo) a onda dalje nadograđuješ naučeno.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |