Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 85> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ej gdje su snježne sličice jer ja ih mogu vidjeti samo na CIF-u a u njima uživam, zato naprijed fotić u ruke jer pod snježnim pokrivačem sve igleda bajkovito.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
draga sada je kod tebe vjerovatno sve bijelo kao i kod mene ,možda bi trebale na godinu malo isforsirati krizanteme da nam ranije cvatu tako da uspiju proći prije snježnih radosti
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() Malo sam šetala i skupljala ideje... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
super ideja ,predivna ti je ..ja moju osisala ,u biti sve tradescantije sam osisala jer su mi bile preduge a nadam se da ce sisanjem samo oformit da budu gusce
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Miro, hvala na posjeti i cmokiću. Krizanteme imam prvu godinu zahvaljujući Blue Sky pa nisam ni ja znala da ih treba kratiti u početnoj fazi rasta da bi se granale. Druge će godine valjda biti bolje.
I ja tebi šaljem
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kako su lijepi tvoji zagorski bregi
![]() Malo sam se vratila unazad, nije me dugo bilo i vidim krasne krizanteme ali moram temeljito pročitati savjet za njih. Samo da ostavim trag i jednu
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sara, Moon
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jesi vidjela kako pristaju uz moj plot. Stalno sam gledala kad će procvasti da vidim kakve su, a kad su procvale, razveselile su me. Stvarno su mi lijepe, hvala ti puno. Sad sam ih porezala na nekih 15 cm.
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
baš su ti lijepe ove krizanteme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Da,jako sam iznenađen! |
|
![]() |
|
Fiki, onu s puno malih cvjetova?
|
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Ja sam prošle godine kupio krizantemu za groblje,pa sam je posadio u vrtu,ove je godine još ljepša nego prošle godine!!! |
|
![]() |
|
A čuj, Anđelka mi je napisala da ih trebam malo poštucati ali prekasno, već su moje krizanteme narasle visoko. Bilo je mislim to negdje po ljetu. Da nebi fulala iduće godine, dogovorila sam s Anđelkom da mi javi kad se to radi, a ja ti proslijedim poruku. Može? Ali, mislim da ih treba prikratiti prije nego uopće propupaju tak da nemaš brige s pupoljcima.
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...kokaaaa, kako ti je krasan zaplotni vrt s krizantemama, obožavam ih...posebno mi se sviđa ona boje marelice...iako, nisam baš razumjela ono kaj si napisala za njih da se trebaju orezati prije cvatnje...a kada to, prije cvatnje, u ljeto? rano ljeto? kasno ljeto? a kaj onda s pupoljcima? ne kužim
![]() ![]() lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Fiki, itekako može biti ljepše, ima još dosta praznog prostora za popuniti. Već imam spisak za proljetnu nabavu.
Aralija, hvala Svim svojim posjetiocima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Draga vrt ti je prekrasan,svaka ti čast,i neka ti sljedeće godine bude još ljepše,ali nemože ti biti više lijepo ,jer je ovo prelijepo!svaka čast!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |