Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 142>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 14:10
eto vidi se da si kreativna ja se nekako držim tradicije što se tiče sijanja božićne pšenice, a ovo je malo za zafrkanciju..ustvari vjerujem da će to izgledati lijepo kad ti napraviš
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 14:04
Mari, ja ću ostatak svog klipa opet za božić posaditi-posijati. S tim da ću i pšenicu okolo posijati, a imam i hrane od ptica pa ću sve kombinirati. 
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2012 u 13:53
morala sam proći nekoliko vrtova da nađem sliku kukuruza jer sam zaboravila gdje je taj, a sad imam i ja, samo naopako posađen
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 23:41
Hvala cure, pružam im sve što mogu, valjda i osjete to pa su tako zgodne.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 22:36
A stvarno ti sve uspjeva!!Biljke su zaista sretne kod tebe.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 22:30
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Uploaded with ImageShack.us
Baš im je fino kod tebeClap
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 22:27
Hvala Radoja !!!
Milice, dobrodošla !
Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 198
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 21:11

Radoja, hvala ti , vidim da se ti kužiš u gljive, ja to samo slikam, pojavile se onako niodkud, a gljive inače volim papati, ali samo provjerene.

Glikice, kužim se ja i u cvijeće, a tvoje je prekrasno. Mnogo si ti vrijedna osoba.Onaj burito je za priču, viđala sam na slikama, ali nisam znala da se tako zove. Baš je neobičan, a ostalo, ma sve priča za sebe, ja i ne moram komentarisati. Ipak
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 20:56
Dadinica, imao je pupove pa sam ga unijela u kuću na toplo, sad kad ocvate ide i on sa ostalima na zimovanje.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 20:54
smile64
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 20:54
Radoja, hvala ti , vidim da se ti kužiš u gljive, ja to samo slikam, pojavile se onako niodkud, a gljive inače volim papati, ali samo provjerene.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 20:50
Kraaaaaasno! Ali kaktus??? Ti si čudo od žene, kaktusi ti i zimi cvjetaju!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 20:48

Mari, gljivice su samo za slikanje, hvala na posjeti.

Glikice, kad gnojištarka ovako pocrni i počne kapati na rubu znači da je dosta stara. Inače kad su mlade od njih se pravi odličan ekstrakt koji se dodaje jelima.Tanke su da bi se sušile. Eto, i ako samo za slikanje nisam mogla da ih zaobiđem u šđetnji tvojim vrtom.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 20:48

Na vrh
radoja956 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje radoja956 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 20:45

A gledajte kako su ove "slatke" :[IMG]http://i1052.photobucket.com/albums/s457/Glikica/PA300123.jpg" />[IMG]http://i1052.photobucket.com/albums/s457/Glikica/PB060179.jpg" />

na drugoj slici je gnojištarka, gljiva delikatesa, ali ima jedno ograničenje kod konzumiranja. Kad se ona jede, alkohol je zabranjen. Može da izazove neizdržive svbrbeže tijela i nervozu. Za gljivu na prvoj slici nisam sigurna kad je slikana, a ne vidim joj donji dio klobuka, ali se čini da bi mogla biti tratnjača, naravn ako je sa don je strane roze-smeđkasta.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 20:44

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 20:42

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 20:39

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 20:36

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2012 u 20:34
Malo novih slikica:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 103104105106107 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.