Kutina |
Odgovori | Stranica <1 11121314> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaooo...da li bi netko bio ljubazan pa mi rekao koje je ovo cvijece?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijepa vam je Kutina odusevljena sam uredjenosti i cistocom grada za razliku kako je kod nas po gradovima u BH [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> ovo ljubacasto cvijece je i kod nas naselilo u zadnjih par godina isto invazija se siri,prelijepo je.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna to je aster (zvjezdan)
PUSTOLOV da lijepo je uređena Kutina što se tiče zelenih površina |
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Mari...moram i to nabaviti....samo jel mi mozete reci jel postoji vise vrsta....meni bi trebao niski(ovaj mi djeluje kao takav), i nadam se da prezimi na kontinentu, ipak su ovo slike i Kutine....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovako je izgledalo kod mene 6.travnja prošle godine, a sad nema još ni pupova ni listića na drveću
.. Kutina: ima jedna zanimljivost: s obzirom da je dunje zaštitni znak Kutine, TZ grada ima akciju kojom potiče sadnju toga voća, pa tako svakog proljeća podijele po nekoliko stotina sadnica..ima ih posađenih i na javnim zelenim površinama..na jesen se dugo žute plodovi u parku, dok ipak ne osvane jedno jutro s golim granama nakraju ipak neko pobere..pa dobro, ionako bi strunule |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobra ideja a se sae vocke u parkovima,a ne neka ukrasna beskorisna drvca.jako vam je cist park kako vidim,na zalost Bosna je daleko iza Hrvatske po tome.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E Mari moja, dunjo moja! Ma baš ste se to dobro sjetili s dunjama, Kutina ima prekrasne parkove.
|
|
život je more
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Mari,omiljeni proizvođač cvijeća na sajmu u SB,mi je iz Kutine,i već drugu godinu ostanem bez bjelog plumbanga,nije mu procvjeto ove godine a prošle mi zaboravio ponijeti
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 11121314> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |