Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 114> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...znaš da se često pitam kako uopće uspiješ to mnoštvo cvijeća držati pod kontrolom, naravno, da pritom mislim i na krizanteme i sve ovo ostalo...unatoč suši, buri i svim drugim nedaćama cvijeće ti je krasno i očito mu jako paše ovo vrijeme kada ti je sve tako rascvjetano...garaža ti je mrak
![]() lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I meni se jako svida Pacificka krizantema, pa malo podebljaj na proljece posiljku za Anabistricu, he,he.
Kod tebe je jos dosta toga u cvatu, ali zimovaliste je ipak vec popunjeno.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nije me dugo bilo,lijepo je rascvjetano kod tebe..steta sto biljke moraju sklonjat se jer jos uvjek cvjetaju ,al bolje sprijeciti nego lijeciti.. |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
No no nema lopovluka draga samo reci što ti je zapelo za oko ![]() |
|
![]() |
|
Draga moja da su bar ove dvi što imam zdrave što bi tek onda bilo |
|
![]() |
|
ra
A ženo draga imam još nešto pospremit i pravo će auto biti na dvoru jer kad sve smistim neću se moći ni provući a kamoli uvesti auto |
|
![]() |
|
![]() Još nije popunjeno imam još pospremat ali ne stignem nekako mi je prekratak dan |
|
![]() |
|
ma ima sad svega u cvatu od cvića do vočkica samo ja ne stignem sve poslikat a ruže su zakon,nemogu dočarat slikom kako su sad lipe, jedino zbog njih volim jesen jer su onda najlipše.I meni je muka kad moram biljke unosit u kuću a još su u cvitu ali kad se mora.... |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Mašem i ja tebi Dijana, javi se opet dobrodošla si! |
|
![]() |
|
A što ti se desilo? Ja očekivala kritike a ona ostala bez glasa... cccc... |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Stvarno si dosta toga skupila.nadam se da će ti sve preživjeti i dočekati proljeće.
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Anđo moram natirat moju Maju da skočimo do tebe, a onda se čuvaj , malo je teško ali do prolića ću valjda uspit.
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Iskreno, i ja se nadam! ![]() |
|
![]() |
|
Samo najavi! Da pobignem od doma ![]() ![]() ![]() ili da posakrivam cviće ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Aj možeš sakrit pitare ali 16 ruža u vrtu to ni nebi neće uspit , nisi David Coperffild |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Tih 16 tek triba doći-već sam napravila listu želja a u vrtu sad trenutno ima oko 50ak |
|
![]() |
|
Vau, samo toliko ti imam za reći
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |