Moj teritorij... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 23> |
Korisnik | |
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Unatoč vrućini krasne su ti biljke
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Arim, gdje si ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja svratila da te pozdravim i da vidim kako tvoje cvjeće podnosi ovu sušu! Al ti dugo nisi bila u svojoj temi !! Jesi dobro ?
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Glikica,Free hvala na brizi,odlično sam :) cvije većinom preživjelo.Uvijek nekog posla.Mjenjala komp pa dok se sve poštima da može funkcionirati kako meni paše.Pozdrav svim mojim posjetiteljima
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Nađoh vremena i za koju sličicu,još ponešto cvijeta...žuta ruža je neumorna...
![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() i malo odmora... ![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Arim, zuta ruzica je predivna ovakva, sva u pupoljcima.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i kod tebe jesen rascvjetana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Slatko cvijeće kod tebe, ima toga još svašta !!!
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sve ti je još lijepo, ali žuta ružica je baš posebna!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nisam bila ovdje priznam i vratila se malo unazad ali samo malo i oduševila se, javim se kad pregledam sve
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Od mene
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasani hibići ! ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kako se zove ovaj cvijet na desnoj strani ,nisam ga nigdje vidjela ,trajnica ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I ovo je nešto zgodno bez imena
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anči hibiskuse na žalost više nemam,crveni cvijet je trajnica goruća ljubav.Ovo nepoznato sam prošle godine kupila umjesto božićne zvijezde i pokazao se jako zahvalan cijelu zimu i proljeće krasio mi je stol,kada sam ga presadila i iznijela vani nieje nešto napredovao.
|
|
|
|
![]() |
|
Svim mojom posjetiteljima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo ti uspijeva ovaj grmić
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sviđa mi se ta tvoja goruća ljubav ,imaš i crvenu Monardu ,a i ove sitne jabučice su baš prelijepe,jesu li cijelo vrijeme imale plod ? Stavi ih na prepoznavanje, dobro kaže Mari
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Već sam id biljčicu... to je gaultheria procumbens, i pokrivač je tla za vrt... kisela zemlja obavezna... tako da nije ni čudo da u tegli i nije baš uživala.
Sve ostalo je krasno naravno ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |