Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 89>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
katruža View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 787
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 22:07
Shasha, prelijepo! Reci mi, molim te, koje drvo si to oblikovala? Možda lovor višnja ili...? 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 22:01

Ah, bolje ne reći ništa. Slike govore više od riječi! Uživajmo u tišini!

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 21:37
a šta da kažem Smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 21:27
malo žutog..

i narančastog..

njih sam uspjela sačuvati od prošle godine

i rozo i crveno....

i crveno i žuto

i moj zeleni uradak

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 21:23
malo vučjaka...

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 21:22
malo plavih...

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2008 u 21:16
Ima tu nešto novog o kojima ništa ne znam ali su mi bile lijepe pa sam ih posadila

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 17:27
To što nema mog komentara ne znači da nisam tu ljepotu vidjela, nego nisam stigla ništa napisati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 11:30
Pogledala sam kod Triše. Moj tip ženske,smile186 ja sam već stan zatrpala sa školjkicama i kamenčićima što sam dovukla s mora,moji me malo čudno gledaju,ali se privikavaju.Što se tiče makova može znaš kako bi bila sretna.smile156
meni je super u životu
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 11:22
Shasha  i moja će najvjerojatnije završiti na vrtu, ali me pomalo strah da li će zimu preživjeti kada zapada snijeg i bude -15 stupnjeva???
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 11:15
Nedajbože da mi kaj odvezu na smetlište,ja sam ti ko hrčak,sve sakupljam i sve mi trebasmile158
meni je super u životu
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 10:51
Proljeće,ostavi je da se malo razraste pa joj onda poreži vrhove,tako da se lijepo razraste.Meni lavanda puno ljepše i brže raste u vrtu nego u tegli.Po mogućnosti da nema puno zemlje tamo gdje je posađena.Ispada da joj odgovara kamen i beton više od zemlje.Naravno da ih ne prihranjujem.
A ništ,Esmeralda,bum ti onu livadu ove jeseni zasijala sa makovimaLOL
Ljeto će brzo proći,ako ti sad već rade kuću,u proljeće buš već sadila na veliko.Sad prati i skupljaj ideje.Tak da ti majstori ne odvezu negdje u smetište cigle,crijepove i sl.Sve ti to treba,pitaj (i pogledaj kod nje)TrišuWink
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 10:15
Evo mene opet kod tvojih cvijetića i svaki dan mi nešto novo zapne za okosmile93imaš makovesmile188obožavam ih.
Još ne mogu doći k sebi od tvog vrta predivan je.smile181smile39
Sada sam već pomalo žalosna što ja nemam vrt s cvijećemsmile43, ne malo jakosmile220
meni je super u životu
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2008 u 09:05
Shasha, sad se više ne sjećam jesi ti nju samo otkinula granu i dala mi???

Jer ja bih ako je tako isto napravila da mi bude gusta, za sada imam samo dvije grane koje se jako dobro drže, ili će ona potjerati iz zemlje nove grane???

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 19:29
teak,tako se ja čudim kad do mame dođem,daleko je samo nekoliko km a sve kod nje ranije procvate nego kod mene.
Proljeće,malo je kasno bilo za seobu cvijeća no kako je sa korjenim on će brzo od korjena potjerati mlade(pričam o pajasminu).Tako da ćeš dogodine imati grm ko oni mojiWink.Tebi sam dala pelcere lavande?? Ja sam neki dan morala porezati lavandu jer MM nije mogao autom do garaže(sirotica se raširila na pločnik) pa sam hrpetinu grana zapelcala.Tako da lavande bude.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 12:36
Shasha, isplatilo se čekati...Thumbs%20Up

Sve je prema očekivanjima, ja osobno i nisam mislila da neče biti prelijepo ali eto čekala sam slike da se divim i ...dočekala...
smile94
Pajasmin koji si mi dala nakon obrezivanja počeo davati male zelene listiće, što me jaaaaaaaako veseli!!!  Lavanda se također primila i jako lijepo napreduje.....
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 10:58
Pa ženo ti kao da živiš na drugom planetu.......

Kod mene ni pupova, a kod tebe sve cvijeta kao ludo.....

smile120
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2008 u 21:24
shasha, svaki dan sam u tvom vrtu, ne znam što bih rekla, nemam teksta...divim se vrtu, cvijeću, tebi i tvom vrijednom i predanom radu...rezultati su itekako vidljivi!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2008 u 20:33
shasha predivno,ma sve je prekrasno ne znam koju sliku bi izdvojilasmile120a jagodesmile50
meni je super u životu
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2008 u 10:33
A što reči, nemam prikladne riječi za ovu ljepotu!WinkThumbs%20Upsmile57
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.