Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Studeni 2012 u 23:25
smile186za cvječke,a taj bonsai zar to nije pirokanta u tom obliku?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 08:47
Dmirce, nije pirokanta, ali moglo bi se i od nje načiniti sjajan bonsai, baš ti hvala na ideji Tongue.

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 13:53
Supre ti je sobno! A bonsai ,e to me zanima kako ćeš s njim. Meni je to prekomplicirano
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 14:56
Bome Dijana i meni je, ali to više me rajca.......vidjet ćemo.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 15:14
A gledajte kako su ove "slatke" :

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 15:36
fino izgledaju ali bolje ne probati
lijepo si smjestila svoje biljke u kuću
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 17:58
Mari, gljivice su samo za slikanje, hvala na posjeti.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 18:03
Saznala sam za moj bonsai, drvce je kineski brijest, čini se da nije problem održati ga, preko zime na 10-15 stupnjeva, na proljeće van s njim, na dvorište.
Evo ga malo iz bližeg, da se vide listići:

Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 20:14
Baš je lijep!
Lipik
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 22:05
Ode Glikica u bonsai majstore...
Stvarno je lijep!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 23:44
E to je sad druga stvar sad se vidi biljka i lišće od bonsaia onako je izgledalo kao pirokanta,a sad je bar otkrivena tajna tvog bonsaiaClapClapClap
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 08:54
Ma je, sladak je ovaj malac od bonsaija, samo mslim kako te biljke nemaju dugi vijek trajanja. To je sve čista komercijala. Al nek traje dok traje, ja ću ga pokušati održati dok ide.
Inače mene bonsai privlači već jako dugo, pa sad se zaozbiljno pripremam da se uhvatim u koštac s tim. Predstojeća zima će mi baš dobro doći za proučavanje tematike, a ima toga na netu jako puno. A za lijepih dana trebalo bi obići šume i šikare i potražiti odgovarajuće drvce koje bi na proljeće, tj prije početka vegetacije iskopala i donijela kući.
Kad šta "pametno" budem napravila, javim vam, a kad budem uprskala, šutić ću ko riba Wink.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 21:40
evo biljka prije:

i poslije:

nakon nekoliko dana oporavka, slijedi žicanje da se razmaknu donje dvije grane, i mislim da ću odrezati granu gore desno !
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 23:15
Ti si veliki ljubitelj cvijeća.Pokrivaš sva područja.Bonsai je prekrasan,ali svakako se divim tvojoj volji.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 23:46
Želim ti puno uspjeha u održavanju poklonjenog bonsai drvca i stvaranju novih. Vidim da si se zaljubila u bonsai, pa ćeš sigurno sve brzo naučiti i uskoro imati šta pokazati svima nama.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2012 u 23:57
Cure hvala na podršci za bonsai, ali budite spremne da ću vas "daviti" s tim još dugo vremena....
A još sretnija bih bila da mi se pridružite u tome....a jest to i zaje.......da ne lajem dalje.......
I još nešto, odite na temu bonsaija, pa da se i tamo popričamo !
Svima smile79
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 20:07
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Saznala sam za moj bonsai, drvce je kineski brijest, čini se da nije problem održati ga, preko zime na 10-15 stupnjeva, na proljeće van s njim, na dvorište.
Evo ga malo iz bližeg, da se vide listići:

Baš me ovaj bonsaji jako zanima kako se održava ,gdje bih mogla pročitati o njemu ili me molim te ti pouči Tongue ,još me jedan zanima sa mrvicu krupnijim glatkim ,ravnim,oblim, listom  i kao da ima mali sitni neugledni cvijet ,ali mu je opalo lišče svo ,kada bih bar znala kako se zove Unhappy
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 21:30
Anči, imaš forum bonsaista pa si tamo možeš naći sve što te zanima, uguglaj " hobi bonsai forum " i dalje traži.

A ovo drvo što spominješ sa sitnim cvjetićima, ne bih znala o čemu se radi. Da bar imaš sliku, pomoglo bi pri ID.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 18:14
Bravo za bonsaji ,prije dvadesetak godina i ja sam dobila bonsaji samo sam bila prezelena za njega a sad bi već znala.Vjerujem da si ti dorasla njemu i da ćeš ga lijepo njegovati
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2012 u 18:30
Jesam blue sky, čak sam se ufurala(registrirala) među bonsaiste i sad i njih maltretiram......
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.