Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 142> |
Korisnik | |
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dmirce, nije pirokanta, ali moglo bi se i od nje načiniti sjajan bonsai, baš ti hvala na ideji
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Supre ti je sobno! A bonsai ,e to me zanima kako ćeš s njim. Meni je to prekomplicirano
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bome Dijana i meni je, ali to više me rajca.......vidjet ćemo.
|
|
|
|
![]() |
|
A gledajte kako su ove "slatke" :
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
fino izgledaju ali bolje ne probati
![]() lijepo si smjestila svoje biljke u kuću ![]() |
|
![]() |
|
Mari, gljivice su samo za slikanje, hvala na posjeti.
|
|
|
|
![]() |
|
Saznala sam za moj bonsai, drvce je kineski brijest, čini se da nije problem održati ga, preko zime na 10-15 stupnjeva, na proljeće van s njim, na dvorište.
Evo ga malo iz bližeg, da se vide listići: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Baš je lijep!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ode Glikica u bonsai majstore...
![]() ![]() Stvarno je lijep! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
E to je sad druga stvar sad se vidi biljka i lišće od bonsaia onako je izgledalo kao pirokanta,a sad je bar otkrivena tajna tvog bonsaia
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma je, sladak je ovaj malac od bonsaija, samo mslim kako te biljke nemaju dugi vijek trajanja. To je sve čista komercijala. Al nek traje dok traje, ja ću ga pokušati održati dok ide.
Inače mene bonsai privlači već jako dugo, pa sad se zaozbiljno pripremam da se uhvatim u koštac s tim. Predstojeća zima će mi baš dobro doći za proučavanje tematike, a ima toga na netu jako puno. A za lijepih dana trebalo bi obići šume i šikare i potražiti odgovarajuće drvce koje bi na proljeće, tj prije početka vegetacije iskopala i donijela kući. Kad šta "pametno" budem napravila, javim vam, a kad budem uprskala, šutić ću ko riba ![]() |
|
|
|
![]() |
|
evo biljka prije:
![]() i poslije: ![]() nakon nekoliko dana oporavka, slijedi žicanje da se razmaknu donje dvije grane, i mislim da ću odrezati granu gore desno ! |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Ti si veliki ljubitelj cvijeća.Pokrivaš sva područja.Bonsai je prekrasan,ali svakako se divim tvojoj volji.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Želim ti puno uspjeha u održavanju poklonjenog bonsai drvca i stvaranju novih. Vidim da si se zaljubila u bonsai, pa ćeš sigurno sve brzo naučiti i uskoro imati šta pokazati svima nama.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Cure hvala na podršci za bonsai, ali budite spremne da ću vas "daviti" s tim još dugo vremena....
A još sretnija bih bila da mi se pridružite u tome....a jest to i zaje.......da ne lajem dalje....... I još nešto, odite na temu bonsaija, pa da se i tamo popričamo ! Svima ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Baš me ovaj bonsaji jako zanima kako se održava ,gdje bih mogla pročitati o njemu ili me molim te ti pouči ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anči, imaš forum bonsaista pa si tamo možeš naći sve što te zanima, uguglaj " hobi bonsai forum " i dalje traži.
A ovo drvo što spominješ sa sitnim cvjetićima, ne bih znala o čemu se radi. Da bar imaš sliku, pomoglo bi pri ID. |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Bravo za bonsaji ,prije dvadesetak godina i ja sam dobila bonsaji samo sam bila prezelena za njega a sad bi već znala.Vjerujem da si ti dorasla njemu i da ćeš ga lijepo njegovati
![]() |
|
![]() |
|
Jesam blue sky, čak sam se ufurala(registrirala) među bonsaiste i sad i njih maltretiram......
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |