Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 152> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš si bila vrijedna
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Carol, vi'š kako ana i ja dobro vidimo, daj si ti odi po cvikere, nisi vidjela demižonke?
Joj, ako su prazni i samo za photo- session ? |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() Sedum chocolate se stopio sa zemljom: ![]() a ovaj zeleni se lijepo šepuri: ![]() mića travica iz okolne prirode: ![]() Sedum telephium: ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Sara, vidis ti to, ja sam se zagledala u one pjegave listice, a neki u demizone
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Helelborus će uskoro procvjetati:
![]() travina yucca: ![]() Phlomis, još jednom: ![]() ![]() Acillea: ![]() Centranthus: ![]() ![]() Salvia microphyla: ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Senj, studeni 2012...pogled prema sunčanoj gredici kroz sasušene grane mendule:
![]() i malo bliže: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
to s igličastim lišćem je mekano poput perja, a pronašla sam u šumi...prvi put vidjela i to samo na tom jednom mjestu, dopalo mi se pa ćemo vidjeti kaj bu preko zime ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepo si ti to skockala, vidla sam u dnevniku kolko ste se naradili da bi vrt doveli u red. Jako su mi zgodne bijele margaretice (krizanteme), a onaj grm koji vole kosovi, čini mi se da je kurika ili Euonymus europaeus. Ja ga znam i pod nazivom biskupska kapica. Inače je to zaštićena biljka, ali kosovi su nepismeni pa ga čerupaju
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
mlađašna margaretica:
![]() ![]() Papaver orienatle ponovno niknuo: ![]() Arctotis, afrička ivančica: ![]() Asphodelus albus, čapljez: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
A oni demižoni otraga ? Ima nešto ?
|
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
svašta ima u tvom senjskom vrtu.salvija je jako interesantna.
ima li taj tvoj helleborus nekakve sjemenke
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
u subotu je bilo dosta vruće pa se Phlomis malo pokunji nakon što sam opljevila visoki korov oko njega koji mu je pravio hlad i držao vlagu:
![]() kadulja i varjegirana vinca: ![]() stabalce koje smo jednom davno identificirali, a ja zaboravila kak se zove...raj za kosove, sjenice i slavuje: ![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
dolje desno, to je nešto posebno, jel mogu moliti posebno slikicu toga?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
polako curke, demižon je prazan, sve iz njega je davno popijeno
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
stazica je baš dobra ovako nedovršena baš djeluje prirodno i lijepo
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nedovršena prilazna stazica:
![]() Ajania pacifica: ![]() maslina koju je mojem mužu poklonio trava na zadarskoj kavi: ![]() još jedna margaretica: ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Moram priznati i ja sam odmah uočila demižon i pomislila, ah sigurno je prazan kad je tak na suncu. Bu se rasušil
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |