Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 19:20
...znaš da se često pitam kako  uopće uspiješ to mnoštvo cvijeća držati pod kontrolom, naravno, da pritom mislim i na krizanteme i sve ovo ostalo...unatoč suši, buri i svim drugim nedaćama cvijeće ti je krasno i očito mu jako paše ovo vrijeme kada ti je sve tako rascvjetano...garaža ti je mrakWink...
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 19:39
I meni se jako svida Pacificka krizantema, pa malo podebljaj na proljece posiljku za Anabistricu, he,he.
Kod tebe je jos dosta toga u cvatu, ali zimovaliste je ipak vec popunjeno.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 19:54

nije me dugo bilo,lijepo je rascvjetano kod tebe..steta sto biljke moraju sklonjat se jer jos uvjek cvjetaju ,al bolje sprijeciti nego lijeciti..

pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 20:44
Originalno poslano od člana 11111 11111 napisao:

postala si i ti prava kolekcionarka
smile79
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 20:45
Originalno poslano od člana aralija aralija napisao:

Ej imaš posla i poslije krizantema, dok sve spremiš treba vrimena ali ti si vridna, vidim ne prepuštaš ništa slučaju , neće tebe ni bura ni jugo sve iza brave pospremljeno a kako ćemo mi u lopovluk kad je sve pod ključemWink e anđo , anđo svemoguća ženo sa sto ruku. 

No no nema lopovluka draga samo reci što ti je zapelo za okoWink
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 20:46
Originalno poslano od člana drazana drazana napisao:

Aralija bas si dobro konstatovala, ja sam  juce razgledala njenih ruku djelo....zbilja je Andja zena sa stotinu ruku...svaka joj castsmile227

Draga moja da su bar ove dvi što imam zdrave što bi tek onda bilo
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 20:52
ra
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

...znaš da se često pitam kako  uopće uspiješ to mnoštvo cvijeća držati pod kontrolom, naravno, da pritom mislim i na krizanteme i sve ovo ostalo...unatoč suši, buri i svim drugim nedaćama cvijeće ti je krasno i očito mu jako paše ovo vrijeme kada ti je sve tako rascvjetano...garaža ti je mrakWink...
lijepi pozdravSmile
Ma znaš što, ja svaki slobodni trenutak koristim barem da obiđem biljke.Ma ima toga dosta što mi uopće ne uspijeva ili nekako uspije propasti ali i dosta uspjeva pa sam opet zadovoljna.I ja mislim da je ovo vrime super za biljčice,toplo a kiša svako toliko pada.
A ženo draga imam još nešto pospremit i pravo će auto biti na dvoru jer kad sve smistim neću se moći ni provući a kamoli uvesti auto
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 20:54
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

I meni se jako svida Pacificka krizantema, pa malo podebljaj na proljece posiljku za Anabistricu, he,he.
Kod tebe je jos dosta toga u cvatu, ali zimovaliste je ipak vec popunjeno.
naravno da će se uduplat pošiljka pa to se podrazumjevaWink.
 Još nije popunjeno imam još pospremat ali ne stignem nekako mi je prekratak dan
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 21:00
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

nije me dugo bilo,lijepo je rascvjetano kod tebe..steta sto biljke moraju sklonjat se jer jos uvjek cvjetaju ,al bolje sprijeciti nego lijeciti..

ma ima sad svega u cvatu od cvića do vočkica samo ja ne stignem sve poslikat a ruže su zakon,nemogu dočarat slikom kako su sad lipe, jedino zbog njih volim jesen jer su onda najlipše.I meni je muka kad moram biljke unosit u kuću a još su u cvitu ali  kad se mora....
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 21:33
smile219samo da se javim i mahnem
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2012 u 22:08
Drugog komentara i onako nemam....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 07:14
Originalno poslano od člana dijana7566 dijana7566 napisao:

smile219samo da se javim i mahnem

Mašem i ja tebi Dijana, javi se opet dobrodošla si!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 07:18
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Drugog komentara i onako nemam....

A što ti se desilo? Ja očekivala kritike a ona ostala bez glasa... cccc...
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 08:53
Stvarno si dosta toga skupila.nadam se da će ti sve preživjeti i dočekati proljeće.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2012 u 17:49
Anđo moram natirat moju Maju da skočimo do tebe, a onda se čuvaj , malo je teško ali do prolića ću valjda uspit.Wink
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 20:01
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Stvarno si dosta toga skupila.nadam se da će ti sve preživjeti i dočekati proljeće.

Iskreno, i ja se nadam!smile79
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 20:05

Anđo moram natirat moju Maju da skočimo do tebe, a onda se čuvaj , malo je teško ali do prolića ću valjda uspit.Wink

Samo najavi!

Da pobignem od domasmile96smile96smile96???
 ili da posakrivam cvićesmile156smile156smile96smile96smile96         
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 20:33

Aj možeš sakrit pitare  ali 16 ruža u vrtu to ni nebi neće uspit , nisi David CoperffildWink

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 21:06

Aj možeš sakrit pitare  ali 16 ruža u vrtu to ni nebi neće uspit , nisi David CoperffildWink

Tih 16 tek triba doći-već sam napravila listu želja a u vrtu sad trenutno ima oko 50ak
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 21:08
Vau,  samo toliko ti imam za reći
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.