Skitam se i snimam |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rode su zakon! Ove starinske kuće su predivne! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Lutajuća F ..........super
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() Baš su me vratile u djetinjstvo... U kući kod dede i bake bio zemljani pod i one stare peći kamene (platno ravno izduženo, a pećnica povišena i iz nje ide dimnjak) Još uvijek imam bakinu škrinju... ali praznu!!! ![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
evo i malo drugačijih slika iz Samobora- malo moje omiljene divljine-
to je izvor potoka Bistrac ponornica promjera 3-4m do prije 10-ak god bilo je i pastrva u njemu a sada........ ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
molim te novajlijo naša reci kako si stavila ovu sliku jer samo nju vidim , a ostale ne - dobrodošla
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Dugokosa, slika je odlična, jako mi se sviđa.
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
stavila sam samo jednu sorrryyy ponekad krivo tipkam jer nisam baš vješta u tome
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Dugokosa! Krasna fotka. Strašno je kad čuješ kako je nešto živo nestalo radi nas!
![]() |
|
![]() |
|
i meni je koma pogotovo kad se to događa tebi pred očima ,mislim viđala sam ih nekad a sad ih nema, ponekad provirim možda se koja pojavi
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dugokosa, već su ti ishvalili sliku, ali moram se i ja pridružiti - odlična slika.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Bunar na rubu šumarka.
![]() Drvena vikendača s pogledom na vinograde ![]() vinograd ![]() ![]() polje ječma ili raži - nismo sigurni ![]() I to sve na nekih 10 minuta od našeg doma. Malo gore pa malo dole! |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ustadoh, prozoru priđoh a vani KIŠA!
Ne izlazi mi se iz kuće, ne odlazi mi se nikud, blajk raspoloženja kao i ovo vrijeme. Namiguje mi baterija iz fotića da je puna,pa kad sam već stavila bateriju, da provjerim radi li fotić
![]() ![]() ![]() ![]() Stvarno, priroda je najljepša u malim stvarima, ljepote ima i u jednoj kapi kiše...
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Ruže su lijepe i svaka ima čast.Ali ona treća slika,mislim da je neka vrsta kaktusa je predivno!
|
|
![]() |
|
Fr suuupeer!
Zadnja je slika odlična, a ruže divne, imam i ja žutu penjačicu.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
To ti je malo zeljeko, mali kupusić kako im ja od milja tepam, mala crvena čuvarkuća!
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Da imaš pravo,ja imam čuvarkuću ali zelenu.
|
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Lako je Franjci slikati tako, kada ima šlauf s kojim sve to pršće da izgleda kao kiša...
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
O Masa se javio.Tek toliko da nas obavijesti da je tu.
![]() |
|
![]() |
|
Na koji ti to šlauf misliš, onaj oko mojeg struka? Taj ne služi za šprianje nego kao stativ za fotić Mislila sam da si nekaj pametnoga stavil (tvojim se fotkicama uvijek veselim, pa čak i kad si zločest) a kad tamo ti nisi ništa fotkao jer si cijeli dan livadicu zalijevao! |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Jučer smo se moja draga i ja prošetali po... Malo je nezgodno selektirati preko 400 fotki koje smo slikali. Čim se odlučimo koje ćemo postaviti, eto nas.
|
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |