Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 125> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesam se odmorila, ali ne samo u kutku. Obišla sam ja veći dio tvog dvorišta.
Stvarno je užitak gledati te sličice.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prošetala sam se cijelim tvojim vrtom i onda zastala pokraj japanske gredice da se odmorim,prekrasno
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
simpa je japanska gradica...uredna ko suza :)
a ove saonice su mi super :) da nije to priprema za zimu? ;) |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasna ti je japanska gredica,doći ću se opet odmoriti.
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
super ti je ispala japanska gredica ! Baš onako lijepa, jednostavna, čistih linija.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Pa bome sam se lipo našetala a i odmorila u japanskom kutku-zgodan ti je baš!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala svima i drago mi je da ste se odmorile - dođite još koji puta! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lijepo je kad si covjek nesto zamisli i to konacno ostvari, pa ga to veseli. Sad si jos moras nabaviti i posebne grablje, znas kak Japanci grabljaju svoje kamencice.
Uvijek je lijepo prosetati tvojim vrtom.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jako ti je sve uredno i lijepo....svaka cast po ko zna koji puta
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dobro si vidjela, ja sam se zeznula, a mislila sam na tog "pošećerenog" i kako su donekle slični, eto zez. Ma da sam vidjela da ga je belica identificirala, što m je tad promaklo???, ne bih se trudila tražiti kod koga sam ga vidjela i onda još krivo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
gledam te malce i mislim da bi, uz to sto je belica napisala, nekako ovako islo:
1.pachyphytum compactum
2.echveria purpusorum
7.adromischus trigynus
nadam se da sam pomogla
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
I ja sam navratila u japanski kutak na meditaciju. Mogla bi još na dio kamenja staviti mahovinu po receptu Božikovina.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Japanska grdeica i sve ostalo je za 5+ neznam zašto nisu sličice u redu, još jednom preljepo
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala svima ne pomoći oko ID ![]() ![]() ![]() Evo, za sada znamo ovo: 1. Pachyphytum compactum 2. Echeveria purpusorum 3. Sedum nussbaumerianum 4. ? 5. Titanopsis calcarea 6. Argyroderma (neka) 7. Adromischus rupicola (syn. A. maculatus), iako sam istu biljku našla i pod imenom: A. trigynus (sad je onda pitanje kaj je od toga točno ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Možda je treća Echeveria 'Dondo' ?,
|
|
![]() |
|
moon, nažalost nije ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Znam, hvala ti. Ova moja ima puno deblje listove - više kao Echeverie agavoides. |
|
|
|
![]() |
|
Svima šaljem puno pozdrava uz par slikica slikanih jutros u mom vrtu ! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prije čišćenja ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |