Ferocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan,jel ti Pinus otkrio koju mu pjesmicu treba pjevati
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
pokušavam manju sliku staviti:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@ružo, samo latispinusa ovog koji trenutno cvjeta sam do jučer držao na prozorskoj dasci. Svi ostali ferići su u ovim malim plastenicima. Na prozorskim daskama držim melokaktuse , i stupčaste brazilske kaktuse.
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() tebi je sve prekrasno a ja što više čitam to manje znam di si spremio ferokaktuse...u one gajbice ili na prozorske daske? |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
svejedno je divan, prekrasni su ti kaktusi, stvarno ih znaš njegovati
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
Pinus priznaj, Koje mu pjesmice pjevaš ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kod mene danas sunca za bacanje, nadam se da će ferić danas pokazati što zna i otvoriti treći pup.
|
|
![]() |
|
A moj stisnuo pupove, dođe mi da ga počerupam. Ovim tempom će za Božić procvasti !
|
|
|
|
![]() |
|
Ma ne, tvoj je jedinstven ! Baš bih voljela imati mjicu te boje !
|
|
|
|
![]() |
|
Glikica, Ivany, što kažete dali postoji kakva sličnost vaših ferića sa Ferocactus wislizenii ?
Zbog boje cvjeta problema sa ID svojeg ferića nemam. Trenutno priprema da otvori i treći pup. |
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
Evo mojega URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/kaktusi/ferocactus/51925.aspx]
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Eto vidiš ! A ja sam to znala i svoj ostavila vani. Prije dva dana sam ga unijela na toplo i sad ću čekati. Mogu se samo tvojima diviti !
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus, i svjetlo i toplina. Gle , ti si svog ferića unio na toplo , a moj je ostao vani, na svjetlu, ali na hladnom. Iako je moj imao veće pupove, tvoj je na toplom već procvao, dok je moj usporio. Dakle ipak im treba toplina.
|
|
|
|
![]() |
|
Po meni je svjetlo uvijek glavni uvjet potreban za cvjetanje. Svejedno dali je to kaktus ili adenium. Odmah zatim toplota. Kada bi ih držao sa vanjske strane istog prozora na nižim temperaturama mislim da bi sa time zaustavio vegetaciju, za adenium sam siguran da u tim uvjetima ne bi cvjetao. Za kaktus baš i nisam siguran ali mislim da ne bi niti on. Kakva su Vaša mišljenja ?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |