Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haha, Dadinice, pa žena se malo mizvela u šetnju ......po dvorištu !
MK ovo su slikane sa mojim fotićem dobar je, konačno mi ga je sin vratio pa sad njega isprobavam. Blue sky, stvarno uživam u cvijeću, doslovce je sastavni dio mog života. Moon , drago mi je što navratiš kod mene. svima ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
noćne fotke predivne, sad si se pretvorila i u prof. fotografa čestitam
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo ga je vidjeti
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Vidi se da si ljubitelj cvijeća nemožeš bez njega ni noću
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe noćne slike,kaktus sam već pohvalila.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Baš je šladak, ovako majecki!
A heucera je san snova..i ružice, pogotovo ona šatirana, i... ... Ma šta ti radiš po vani noću?!? ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Moram vam i ovog malca pokazati, danas procvao :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Carol, snijeg veliš ? Baš me zanima kakve bi bile te slike pod snijegom ? Vidiš moj lab-lab kako on meni još cvate, a mahune još "zelene". Ne znam hoće li uspjeti dozreti, a ja obećala sjeme curama, između ostalih i tebi.
|
|
|
|
![]() |
|
Dijana, stvarno je kukuruz fora, vidjela sam to negdje na netu i odlučila i sama to napraviti, onako iz zezancije, da vidim kako to izgleda uživo.
To se treba za Božić sijati-saditi isto kao što pšenicu sijemo. |
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Eee, da si tu kod nas setala po mraku, slikala bi snjezica. Ruzice su ti jos lijepe, heuchera je krasna, a i lab-lab jos cvate.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Super fotke. Kukuruz je baš fora
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
I tako šetam ja po mrakanu i ulovim slijedeće:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free, dogovoreno, sav urod šaljem tebi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Taman za prehraniti moje 2 para pernate živine !! I možeš prodati kombajn !!
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
A pogledajte vi, cure moje, kako to raste !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma da, i kombajn već imam rezerviran !!!
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ove zadnje dvije slike su predobre
![]() ![]() a klip kukuruza u tegli je prava fora ![]() to bi trebalo nekom pokloniti na kakvoj fešti..nekom tko prigovara cvijeću ![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Jesi osigurala otkup ? Nemoj posle kukati i blokirati prometnice.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Pa šta, svi samo cvijeće sade, mogu ja nešto drugo, baš mi je forno ! Jaco, drago mi je da ti se dopada !
|
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109110111 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |