Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 142> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ideje samo naviru sve ljepše i ljepše
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Samo malo šetam
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Koliko lijepih slikica, bome treba to sve tegliti
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
blue sky ide to tako, ideja za idejom, samo realizacija malo šteka, obzirom da sve sama radim i dobro je.
Štefice, samo ti meni dođi u šetnjicu, onako, s noge na nogu, pa polako ! Dadinice, hvala ! Ksan, teglim po malo, koliko stignem, ide to meni laganini. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Glikice jesi već pospremila sukulentiće?
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sagare, svi su na sigurnom i sad odmaraju, zaslužili su, stvarno su dali sve od sebe protekle sezone, cvali su kao nikada !
|
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
|
![]() |
|
Pa šta, svi samo cvijeće sade, mogu ja nešto drugo, baš mi je forno ! Jaco, drago mi je da ti se dopada !
|
|
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Jesi osigurala otkup ? Nemoj posle kukati i blokirati prometnice.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ove zadnje dvije slike su predobre
![]() ![]() a klip kukuruza u tegli je prava fora ![]() to bi trebalo nekom pokloniti na kakvoj fešti..nekom tko prigovara cvijeću ![]() |
|
![]() |
|
Ma da, i kombajn već imam rezerviran !!!
|
|
|
|
![]() |
|
A pogledajte vi, cure moje, kako to raste !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Taman za prehraniti moje 2 para pernate živine !! I možeš prodati kombajn !!
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free, dogovoreno, sav urod šaljem tebi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I tako šetam ja po mrakanu i ulovim slijedeće:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Super fotke. Kukuruz je baš fora
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Eee, da si tu kod nas setala po mraku, slikala bi snjezica. Ruzice su ti jos lijepe, heuchera je krasna, a i lab-lab jos cvate.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Dijana, stvarno je kukuruz fora, vidjela sam to negdje na netu i odlučila i sama to napraviti, onako iz zezancije, da vidim kako to izgleda uživo.
To se treba za Božić sijati-saditi isto kao što pšenicu sijemo. |
|
|
|
![]() |
|
Carol, snijeg veliš ? Baš me zanima kakve bi bile te slike pod snijegom ? Vidiš moj lab-lab kako on meni još cvate, a mahune još "zelene". Ne znam hoće li uspjeti dozreti, a ja obećala sjeme curama, između ostalih i tebi.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |