Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 113> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo naručih Acrylic Satin Varnish Permanent lak iz Perlice, pa ću izvjestiti o rezultatu.
To je bio dobar povod da naručim usput i salvetica za stotinjak kuna.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da javimo da je otvoren novi swap No. 4. Božični swap 2012
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ajmo ljudi,prijavaaaa!!!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dragi moji ako želite bankrotirati uđite u Lumos.Došlo je svegaaaa!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
neću bankrotirati, nemam Lumos!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
JA sam bila neki dan prije neg je stavljena nova pošiljka tak da sam sačuvala kunice
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Prije nove pošiljke moj Lumos je bio mjesecima prazan.A i sad nema svega jer je dučan mali pa svaki dan dolazi roba.Trebaju mi još 2 sitnice i onda ću si zabraniti prilaz.
|
|
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Hm, vidim da se tu piše o svemu i svačemu
![]() Na nečijoj stranici sam vidjela da se u Zg-u jednom mjesečno održava sajam salveta,, pa čisto ako netko zna kada je da napiše tu da se znam zaletiti
![]() Nova sam tu, pa još skupljam informacije
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Mislim da je sajam sutra poslije podne, iza 17h, u OŠ U Trnjanskoj ulicí
Održava se jedno mjesečno i jako je zgodno. Ako ces ici ponesi dupliće jer se može i mijenjati. Ja sam isto planirala ići ali nisam opet u Zg. Nadam se da će biti opet u 11.mjesecu:))) |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Ugl svaki sajam koji bude, samo napišite tu nek se zna :)
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
curke, imam jedno pitanjce: čime lijepite čipku ili satenske trakice na gotov rad? drvofix ili ? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Najbolje je hobyline original ljepilo, ja ga kupim u Lumosu kada su popusti:)))
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja sam do sada ljepila trakice ljepilom za salvete.. najbolji mi je do sada mood podge...
![]() |
|
![]() |
|
Hobby Line Bastel Kleber.Za sve.Skupo ali isplativo.
|
|
|
|
![]() |
|
Jel itko koristi Aqua lux lak za završni/zaštitni premaz.. Vidim da svi koriste lak za čamce, a ja sam kupila ovaj pa čist da znam jel i taj okej?
|
|
![]() |
|
Ja sam koristila i njega i bio je super jedino je meni imao jaki miris, inace sve 5!
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
to je iz Lumosa ili ga ima možda i u Mulleru? s obzirom da Muller drži Hobbyline boje... nisam već dugo bila tamo, a da ne idem na kontra kraj grada... a Lumos ni nemam... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Ja ga nisam nasla u Mulleru nego samo u Lumosu!
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Dal je netko koristio lak REEVES matt varnish ?
pakovanje je 75 ml, piše da ne žuti, imaju sjajni i mat. < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |