Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 120> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aha, znači i ti obavila kupovinu kod "naše" tete s placa
![]() ![]() Lijepih cveteka se i sad nađe u tvom vrteku...ali kakva je ono travicaaaa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Lovrina okolin je prekrasna..šarena..bujna..
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
ljilja55 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Travanj 2012 Lokacija: Kutina Status: Offline Bodovi: 13 |
Lovro, prekrasno je, baš za dobro jutro, odoh ja na svoju Lipuda ti pozdravim varaždinske gospođice lespedeze?
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lovrek, znam da je teško odoljeti ponudi varaždinskih teta, to si već dokazala !! Ali kam ti to misliš posaditi ?? Meni se čini da je kod tebe sve već puno !Zaista-gdje sadiš ??
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Dadinice i ksan...paketić je već kod "mog malog"...nadam se da neće zaboraviti doma....kao što sam ja zaboravila u njega staviti crveni aster, no...doći će on doma i opet otići k vama, ako ne prije, za Božić!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
[QUOTE=Lantana]Lijepo sam se prošetala po varaždinskom vrtu, vijela lijepog cvijeća, ukrasnih tikvica, Lovru...
Ova ideja o poslu s varaždinskim placom nije ni loša. Tamo se uvijek nađe krasnih sadnica i nije ni skupo. joj, a kak se lijepo prošetati tvojim vrtom...očarale me slike do kraja ovaj put! Posel s vž-placom? Kad mi se malo smiri gužva ili bolje reći, kad uhvatim ritam...sliknut ću malo i ...prenijeti izvještaj, pa ko voli, nek izvoli.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prekrasna je jesen u tvom vrtu, nadam se da ti astre još uvijek cvatu i krase vrt svojim bojama. Crvene su mi posebno lijepe.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Lovro ovaj tjedan kad god počnem razgledavati tvoj vrt uvijek me nešto omete i danas sam konačno prošla još ove zadnje sličice.Vidi se da si jako vrjedna i svega imaš i to si lijepo posložilasvaka ti čast skidam kapu
![]() |
|
![]() |
|
Kaktusiću...jesen je svugjde lijepa, i ako nije rascvjetana, njene boje naprave
jedinstveni prizor...lijepo da si nam se vratila... Ivna, kod tete bolje da ne dođem, jer... ![]() 5 x1, ovaj tjedan je magla malo previše zavirila u dvorište...baš je postalo tužno... ljilja, nadam se da dame uživaju u tvome društvu... Free, ne sekiraj se za mjesto...imam ja toga asa u rukavu..čekam proljeće, a proljetne radove je najbolje započeti ako imaš sve pri ruki... Anabistrice, dogovor vrijedi! Blue sky...a ja ti već dva mjeseca kradem minute kaj letim po CIF-u...hvala na pohvali, al ima se tu još puno zasukati rukava! |
|
|
|
![]() |
|
jedna novica...krizantema , meni jedinstvena..kak Vama, prosudite sami!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ajme Lovro sve ti je predivno!
Lepeza (tako je ja zovem) je predivna. nikad uživo nisam vidila tu biljku. nova krizatema je lijepa i neobična. meni je i bolje što na placi nemam uopće nikakvu ponudu. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
baš je jedinstvena,podsjeća me na one neobične ostiće
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe ima još puno prekrasnog cvijeća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ljepotanka, tako je nježna i prozračna, a opet tako upečatljiva!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ako su turski i kineski ista stvar...garantirano prezimljuju bez problema
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krizantema je posebna, nisam takve do sad vidjela
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
I mene je oduševila tvoja nova krizantema!!!
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Je li i ta krizantemica iz CIF dućana tete Lespedeze?
Baš je krasna! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |