Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 07:07
Aha, znači i ti obavila kupovinu kod "naše" tete s placa Wink?! Nisam niti sumnjala da se nešto zanimljivo neće pronaći kod nje Big%20smile...I mene je opskrbila s trycirtisom, ali prije dvije godinice...
Lijepih cveteka se i sad nađe u tvom vrteku...ali kakva je ono travicaaaa LOL ??? Kako je cakana smile71 ! To si kod nje ubola Big%20smile ?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 09:18
Lovrina okolin je prekrasna..šarena..bujna..
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
ljilja55 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 13
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljilja55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 09:40
Lovro, prekrasno je, baš za dobro jutro, odoh ja na svoju Lipu
da ti pozdravim varaždinske gospođice lespedeze?
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 15:41
Lovrek, znam da je teško odoljeti ponudi varaždinskih teta, to si već dokazala !!  Ali kam ti to misliš posaditi ??  Meni se čini da je kod tebe sve već puno !Zaista-gdje sadiš ??
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 15:48
Dadinice i ksan...paketić je već kod "mog malog"...nadam se da neće zaboraviti doma....kao što sam ja zaboravila u njega staviti crveni aster, no...doći će on doma i opet otići k vama, ako ne prije, za Božić!Wink
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 15:51
[QUOTE=Lantana]Lijepo sam se prošetala po varaždinskom vrtu, vijela lijepog cvijeća, ukrasnih tikvica, Lovru...
Ova ideja o poslu s varaždinskim placom nije ni loša. Tamo se uvijek nađe krasnih sadnica i nije ni skupo.

joj, a kak se lijepo prošetati tvojim vrtom...očarale me slike do kraja ovaj put!

Posel s vž-placom?
Kad mi se malo smiri gužva ili bolje reći, kad uhvatim ritam...sliknut ću malo i ...prenijeti izvještaj, pa ko voli, nek izvoli....Wink
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 16:00
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 22:44
Prekrasna je jesen u tvom vrtu, nadam se da ti astre još uvijek cvatu i krase vrt svojim bojama. Crvene su mi posebno lijepe.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2012 u 22:52
Lovro ovaj tjedan kad god počnem razgledavati tvoj vrt  uvijek  me nešto omete i danas sam konačno prošla još ove zadnje sličice.Vidi se da si jako vrjedna i svega imaš i to si lijepo posložilasvaka ti čast skidam kapusmile99
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 22:54
Kaktusiću...jesen je svugjde lijepa, i ako nije rascvjetana, njene boje naprave
jedinstveni prizor...lijepo da si nam se vratila...

Ivna, kod tete bolje da ne dođem, jer...smile93..trenutno mi je na piku crvena hortenzija...al mislim da ću s njom ipak pričekati proljeće...

5 x1, ovaj tjedan je magla malo previše zavirila u dvorište...baš je postalo tužno...

ljilja, nadam se da dame uživaju u tvome društvu...

Free, ne sekiraj se za mjesto...imam ja toga asa u rukavu..čekam proljeće, a proljetne radove je najbolje započeti ako imaš sve pri ruki...

Anabistrice, dogovor vrijedi!

Blue sky...a ja ti već dva mjeseca kradem minute kaj letim po CIF-u...hvala na pohvali, al ima se tu još puno zasukati rukava!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2012 u 22:55
jedna novica...krizantema , meni jedinstvena..kak Vama, prosudite sami!

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 08:34
ajme Lovro sve ti je predivno!
Lepeza (tako je ja zovem) je predivna. nikad uživo nisam vidila tu biljku. nova krizatema je lijepa i neobična. meni je i bolje što na placi nemam uopće nikakvu ponudu.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 10:54
baš je jedinstvena,podsjeća me na one neobične ostićeTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 11:38
smile227...gdje si ju ubola, kod "naše tete" Wink ??? Joj, famozna je ....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 12:04
kod tebe ima još puno prekrasnog cvijeća kako ti je uspjela pacifička krizantema, meni je Lantana bila poslala, ali nisam ju uspjela sačuvati jel ju ostaviš vani preko zime
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 14:13
Ljepotanka, tako  je nježna i prozračna, a opet tako upečatljiva!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 16:39
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

...a sad par varijanti kineskih klinčića...
...jel zna ko...jel to trajnica?...ove sam sijala dosta kasno i nisu neke jake biljčice...al...cvjetići su mi baš prekrasni...

ako su turski i kineski ista stvar...garantirano prezimljuju bez problemaWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2012 u 23:09
krizantema je posebna, nisam takve do sad vidjela
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 13:06
 I mene je oduševila tvoja nova krizantema!!!smile71
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2012 u 20:43
Je li i ta krizantemica iz CIF dućana tete Lespedeze?
Baš je krasna!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.